Doorgaan naar hoofdcontent

Vintage bag

Laatst kwam mijn vader thuis met deze tas. Ik snap het nog steeds niet! Vaak verschilt onze smaak heel erg en zitten we niet op een lijn. Maar nu kwam die met zo'n mooi tas thuis. Hij liep de huiskamer in en mijn mond viel open. Ook omdat ik het niet had verwacht en ik al langere tijd naar zo'n tas opzoek was. Op de foto;s komt de kleur niet super uit. Maar ben geen held in foto's maken. Hij heeft een donker bruine kleur. Ik vind het een leuke tas en handig voor het werk. Wat denken jullie?Thanks pappa, love you!!

Reacties

  1. Bedankt voor je comment. Wat een supermooie tas en wat een hippe vader heb jij dat hij met zo'n tas thuis komt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw die is echt leuk!
    zou mijn pa maar eens met zo'n tas komen haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?