Doorgaan naar hoofdcontent

Vintage bag

Laatst kwam mijn vader thuis met deze tas. Ik snap het nog steeds niet! Vaak verschilt onze smaak heel erg en zitten we niet op een lijn. Maar nu kwam die met zo'n mooi tas thuis. Hij liep de huiskamer in en mijn mond viel open. Ook omdat ik het niet had verwacht en ik al langere tijd naar zo'n tas opzoek was. Op de foto;s komt de kleur niet super uit. Maar ben geen held in foto's maken. Hij heeft een donker bruine kleur. Ik vind het een leuke tas en handig voor het werk. Wat denken jullie?Thanks pappa, love you!!

Reacties

  1. Bedankt voor je comment. Wat een supermooie tas en wat een hippe vader heb jij dat hij met zo'n tas thuis komt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw die is echt leuk!
    zou mijn pa maar eens met zo'n tas komen haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.