Doorgaan naar hoofdcontent

Vintage bag

Laatst kwam mijn vader thuis met deze tas. Ik snap het nog steeds niet! Vaak verschilt onze smaak heel erg en zitten we niet op een lijn. Maar nu kwam die met zo'n mooi tas thuis. Hij liep de huiskamer in en mijn mond viel open. Ook omdat ik het niet had verwacht en ik al langere tijd naar zo'n tas opzoek was. Op de foto;s komt de kleur niet super uit. Maar ben geen held in foto's maken. Hij heeft een donker bruine kleur. Ik vind het een leuke tas en handig voor het werk. Wat denken jullie?Thanks pappa, love you!!

Reacties

  1. Bedankt voor je comment. Wat een supermooie tas en wat een hippe vader heb jij dat hij met zo'n tas thuis komt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw die is echt leuk!
    zou mijn pa maar eens met zo'n tas komen haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.