Doorgaan naar hoofdcontent

Vintage bag

Laatst kwam mijn vader thuis met deze tas. Ik snap het nog steeds niet! Vaak verschilt onze smaak heel erg en zitten we niet op een lijn. Maar nu kwam die met zo'n mooi tas thuis. Hij liep de huiskamer in en mijn mond viel open. Ook omdat ik het niet had verwacht en ik al langere tijd naar zo'n tas opzoek was. Op de foto;s komt de kleur niet super uit. Maar ben geen held in foto's maken. Hij heeft een donker bruine kleur. Ik vind het een leuke tas en handig voor het werk. Wat denken jullie?Thanks pappa, love you!!

Reacties

  1. Bedankt voor je comment. Wat een supermooie tas en wat een hippe vader heb jij dat hij met zo'n tas thuis komt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw die is echt leuk!
    zou mijn pa maar eens met zo'n tas komen haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)