Doorgaan naar hoofdcontent

Tag: Smile to the world

Officieel begon lisanne met deze tag. Maar ik zag hem overal weer terug komen. Ik vond hem zo leuk dat ik hem ook op mijn profiel wilde plaatsen. Maar nergens kon ik een foto vinden waar ik echt lachte. Totdat iemand mij een foto stuurde van een feestje van vorige week zaterdag. Ik zah al mijn vriendinnen weer van het Flevo festival na lange tijd en ik heb die avond echt genoten!

"Deze tag is niet zomaar een tag, dit is een speciale tag. Het betekent dat de lacht naar de wereld, dat jij een stukje geluk door wil geven. Dat je lacht naar de bloggers die je tagt, en naar alle lezers van je blog. Post een foto van jezelf, een foto waarop je glimlacht, een foto waarop jij geluk uitstraalt"

Neem de Tag over als je wilt :)

Officially Lisanne stardet this tag a time ago, but in a short time I saw the tag everywhere. I liked it so much that I decided to place the tag on my blog. I dind't find a picture of myself where I really smiled, till a couple of days ago. Somebody sent me a picture of me and her at a party last week. It was a party of a friend and there where a lot of people I didn't saw for a while. I met them at the Flevo festival. It was a great evening with a lot of fun and I was very happy.

"This is not just a tag, this is a special tag. It means a smile to the world, a smile you want to give to  other people. That you are laughing to bloggers who you tagged, and all you readers of your blog. post a picture of yourself, where you smiling, just a picture where you shine hapiness"

If you want, multiply this tag to your own blog :)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)