Doorgaan naar hoofdcontent

You just gotta ignite the light, and let it shine!

Eindelijk heb ik mijn haar geverft. Dit wilde ik al veel langer maar het kwam er steeds niet van. In de vakantie had ik er eindelijk tijd voor en ben ik aan de slag gegaan. Ik wilde al een tijdje coontails dus heb ik mijn haar zo geverfd. Bovenop heb ik ook nog wat gekleurde plukjes. Het hard knalroze moeten worden. Maar dat is helaas mislukt :( Nu is het een beetje rood achtig. Ook leuk natuurlijk, maar ik had liever roze gehad.

Finally I painted my hair. I wanted this for a long time, but I dind't have the time for it. In the vacation I  found time to paint my hair. For a long time I wanted coontails in my hair and now I have them. I'm so happy with it. The only thing i do not like is that it isn't pink, that whas what I wanted. Now it is kinda red that is also nice, but I rather have pink.

beneath you see a better picture of a coontail ( the striped hair)

Reacties

  1. Bedankt voor je lieve reactie :)
    Ik heb mijn haar ook een keer half roze / half blauw proberen te verven. nou dat ging natuurlijk fout. en toen deed ik overal roze overheen, en had ik knal paars haar gekregen haha. naja was ook wel leuk :P

    x

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)