Doorgaan naar hoofdcontent

You just gotta ignite the light, and let it shine!

Eindelijk heb ik mijn haar geverft. Dit wilde ik al veel langer maar het kwam er steeds niet van. In de vakantie had ik er eindelijk tijd voor en ben ik aan de slag gegaan. Ik wilde al een tijdje coontails dus heb ik mijn haar zo geverfd. Bovenop heb ik ook nog wat gekleurde plukjes. Het hard knalroze moeten worden. Maar dat is helaas mislukt :( Nu is het een beetje rood achtig. Ook leuk natuurlijk, maar ik had liever roze gehad.

Finally I painted my hair. I wanted this for a long time, but I dind't have the time for it. In the vacation I  found time to paint my hair. For a long time I wanted coontails in my hair and now I have them. I'm so happy with it. The only thing i do not like is that it isn't pink, that whas what I wanted. Now it is kinda red that is also nice, but I rather have pink.

beneath you see a better picture of a coontail ( the striped hair)

Reacties

  1. Bedankt voor je lieve reactie :)
    Ik heb mijn haar ook een keer half roze / half blauw proberen te verven. nou dat ging natuurlijk fout. en toen deed ik overal roze overheen, en had ik knal paars haar gekregen haha. naja was ook wel leuk :P

    x

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.