Doorgaan naar hoofdcontent

You just gotta ignite the light, and let it shine!

Eindelijk heb ik mijn haar geverft. Dit wilde ik al veel langer maar het kwam er steeds niet van. In de vakantie had ik er eindelijk tijd voor en ben ik aan de slag gegaan. Ik wilde al een tijdje coontails dus heb ik mijn haar zo geverfd. Bovenop heb ik ook nog wat gekleurde plukjes. Het hard knalroze moeten worden. Maar dat is helaas mislukt :( Nu is het een beetje rood achtig. Ook leuk natuurlijk, maar ik had liever roze gehad.

Finally I painted my hair. I wanted this for a long time, but I dind't have the time for it. In the vacation I  found time to paint my hair. For a long time I wanted coontails in my hair and now I have them. I'm so happy with it. The only thing i do not like is that it isn't pink, that whas what I wanted. Now it is kinda red that is also nice, but I rather have pink.

beneath you see a better picture of a coontail ( the striped hair)

Reacties

  1. Bedankt voor je lieve reactie :)
    Ik heb mijn haar ook een keer half roze / half blauw proberen te verven. nou dat ging natuurlijk fout. en toen deed ik overal roze overheen, en had ik knal paars haar gekregen haha. naja was ook wel leuk :P

    x

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?