Doorgaan naar hoofdcontent

Fashion De omknoopblouse


Ik zal eerlijk zijn, deze trend snapte ik eerst echt niet "de omknoop blouse" . Je trekt een outfit aan, maakt niet uit wat en vervolgens knoop je een blouse om je middel. Tot ik van de week een meisje in Arnhem zag zitten die zo'n outfit aan had. De blouse matchte bij het geheel en het zag er leuk uit en niet. De outfit bleef maar in mijn hoofd hangen.. Op lookbook kwam ik een hoop inspiratie foto's tegen. Binnenkort zal ik er ook een leuke outfit mee samen stellen. Maar eerst wat inspiratie. Kijken jullie mee?
De outfit van kimberrly heeft veel donkere kleuren. Eigenlijk echt de Grunge stijl. Wat ik zo mooi vind aan de outfit, is dan de blouse eruit spring en ondanks de jas, het niet "To much" word. De knalrode lippen maken het geheel helemaal af. 

Zwart en nog meer zwart! Maar toch mooi, vooral de netpanty vind ik er mooi bij staan. Daar heeft malelg goed over na gedacht. De Blouse hangt nonchalant om haar middel. Staat goed toch? 

De outfit van cajmel zou ik zo naar mijn werk kunnen dragen (op de muts na) lekker casual en toch geschikt om op de werkvloer. Misschien moet ik toch maar eens opzoek gaan naar nieuwe zwarte laarsjes, 

Ik had niet verwacht dat ik deze outfit zo mooi zou vinden aangezien hij word gecombineerd met een croptop. Ik zelf vind het niet fijn als er te veel buik gezien word als ik mijn croptop aan heb. Maar jennifergrace kan het goed hebben. Een leuke outfit als het een warme dag word en je toch graag een skinny jeans draagt. 


Wie kent haar niet? luanna heeft altijd mooie outfits elke keer sta ik ervan versteld. Of het nu gaat om een simpel shirt of dit keer een blouse, zij weet hem altijd perfect te stijlen. Ja, ik ben fan! 

Deze outfit vond ik op Pinterest. Helaas stond er geen bron bij. Gelukkig kwam ik er wel achter dat hij van meowgal kwam. De outfit is redelijk simpel gehouden wat ik juist mooi vind. Een subtiele ketting geeft de outfit een andere twist.

Wat vinden jullie van deze trend?

Liefs Anouschka 

Reacties

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?