Doorgaan naar hoofdcontent

My life at the moment 13Zo eens in de zoveel tijd geef ik jullie een kijkje in mijn leven. Dit keer heb ik een hoop gedaan afgelopen tijd. Benieuwd wat ik allemaal doe? Lees dan snel verder..
Hierboven kunnen jullie een wel wel heel bijzondere foto zien. Een opgeruimde kledingkast! Ik ben er ruim een uur mee bezig geweest. Shame on me! Maar het is gelukt! Nu maar hopen dat dat zo blijft.


Ik lag heerlijk op de bank en opeens voel ik twee pootjes, en het werden er meer. Normaal als Moos bij me komt liggen dan draait die alle kanten op en heb ik er al gauw genoeg van. Nu heeft hij een ruim een uur op mijn schoot geslapen. Heerlijk zo'n warm dekentje. Zo af en toe schrok hij wakker, maar daarna sliep hij al gauw weer verder.


Zo nu en dan ben ik alleen thuis. Van te voren ga ik dan al naar de supermarkt waar ik iets lekkers haal en ik ga even langs de winkel voor een leuk tijdschrift, elke keer neem ik wat anders mee. Dit keer de Glamour.


Mijn agenda is saai zwart en saai.. Dus ik ben aan het knutselen geslagen. Ik kwam er alleen achter dat de lijm door de foto heen drukt. Super zonder! Hier moet ik nog wat op verzinnen, maar dan is het de bedoeling dat de agenda is bekleed met allemaal mooie mode reportage's uit de Glamour. 


Ik spotte dit t-shirt bij de Berschka in Arnhem een tijdje terug. Aangezien ik er zelf super enthousiast over was besloot ik hem te showen op instagram voor de andere bloggers. Veel van jullie waren enthousiast! Vorige week hing die nog bij de Berschka, dus mocht je hem willen dan kan je altijd even gaan kijken. 

Mijn haar is weer rood. Altijd fijn...


Deze outfit droeg ik een tijd terug op een feestje. Het was vrij warm die dag vandaar het shirtje zonder mouwen. De legging was achteraf ook te warm (al was het 's avonds onderweg naar huis wel fijn, want toen was het behoorlijk fris) 


Ik heb weer geknutseld met de leerlingen, dit keer maakte we wuppies in een huisjes. Schattig hé? 

Ondanks dat ik niet zo heel tevreden ben met de foto (ik zie er zoveel jonger uit) ben ik er stiekem wel een beetje trots op. Ik zou normaal zo'n outfit niet zo snel durven dragen maar ik heb toch de sprong gewaagd, ik ben er blij mee!
Deze zou normaal in mijn "intagram outfits posts "voorbij komen. Maar afgelopen tijd heb ik niet zoveel foto's gemaakt van mijn outfits. Aangezien ik erg blij ben met mijn skatershirt wilde ik deze simpele outfit toch even laten zien.

Liefs Anouschka 
Reacties

 1. Leuke foto's!

  Liefs,
  www.overvanallesennogwat.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfits! :) En dat shirt van de Bershka is echt tof! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Omg dat shirt van berschka moet ik gewoon hebben <3! Echt leuk <3!

  xxx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?