Doorgaan naar hoofdcontent

Fashion en zondagen..


Hebben jullie dat ook? Van die dagen dat je het liefst de hele dag in je pyjama zit? Ik wel! Maar als de klok ongeveer 4 uur slaat bedenk ik mij dat ik nog zat te doen heb, er moeten nog boodschappen gehaald worden of ik moet op pad voor een cadeau voor een vriendin die jarig is. Maar dan moet je dus snel zijn.....
Zo is deze outfit ontstaan. Ik wilde er snel even uit, maar nog wel een beetje representatief voor de dag komen. Dus leukte ik mijn t-shirt nog wat op met een ketting en maakte ik het geheel af met een Vintage tas van de markt. Wat vinden jullie ervan? En wat dragen jullie als je er leuk uit wilt zien maar eigenlijk een haast hebt?


Elke dag ben ik nog blij met deze tas. Mijn vader scoorde hem ooit op de rommelmarkt en dacht dat het wel iets voor mij was. Dat had hij helemaal goed! Ik gebruik hem vaak en hou ervan om een outfit net een andere twist te geven met deze tas. 

Liefs Anouschka 

Reacties

 1. Super leuke outfit!! Waar heb je die ketting vandaan die is echt super gaaf?
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! De ketting komt van de Claire's. Ik heb hem in de zomervakantie gekocht. Dus het zou zo kunnen dat ze hem nog hebben. Liefs

   Verwijderen
 2. Ziet er leuk uit! Het tasje is mooi zeg. Je shirt ook, leuk zo met die details. Ik heb ook van die go-to outfits als ik zonder veel moeite er representatief uit wil zien :) Meestal een spijkerbroek met een leuk topje, en opvallende oorbellen of ketting.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?