Doorgaan naar hoofdcontent

Fashion en zondagen..


Hebben jullie dat ook? Van die dagen dat je het liefst de hele dag in je pyjama zit? Ik wel! Maar als de klok ongeveer 4 uur slaat bedenk ik mij dat ik nog zat te doen heb, er moeten nog boodschappen gehaald worden of ik moet op pad voor een cadeau voor een vriendin die jarig is. Maar dan moet je dus snel zijn.....
Zo is deze outfit ontstaan. Ik wilde er snel even uit, maar nog wel een beetje representatief voor de dag komen. Dus leukte ik mijn t-shirt nog wat op met een ketting en maakte ik het geheel af met een Vintage tas van de markt. Wat vinden jullie ervan? En wat dragen jullie als je er leuk uit wilt zien maar eigenlijk een haast hebt?


Elke dag ben ik nog blij met deze tas. Mijn vader scoorde hem ooit op de rommelmarkt en dacht dat het wel iets voor mij was. Dat had hij helemaal goed! Ik gebruik hem vaak en hou ervan om een outfit net een andere twist te geven met deze tas. 

Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Super leuke outfit!! Waar heb je die ketting vandaan die is echt super gaaf?
    xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! De ketting komt van de Claire's. Ik heb hem in de zomervakantie gekocht. Dus het zou zo kunnen dat ze hem nog hebben. Liefs

      Verwijderen
  2. Ziet er leuk uit! Het tasje is mooi zeg. Je shirt ook, leuk zo met die details. Ik heb ook van die go-to outfits als ik zonder veel moeite er representatief uit wil zien :) Meestal een spijkerbroek met een leuk topje, en opvallende oorbellen of ketting.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden

Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik  's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn.