Doorgaan naar hoofdcontent

Armband met mooie quote...


Het zoeken naar een armband met een quote die bij mij past had ik al enige tijd opgegeven. Of de armbanden waren vielen niet binnen mijn budget of het waren quotes die niet bij mij paste. Toen ik een tijd geleden bij een event was stond er een kraampje met armbanden en andere spulletjes met allemaal quotes erop. Ik zat er tussen te kijken en ik kon er niet eentje vinden die bij mij paste. Tot de degene van het kraampje tegen mij zij dat ik ook een eigen tekst in een armband kon laten zetten. Dat liet ik mij geen twee keer zeggen!!

\

Op dat moment wist ik geen enkele quote meer. Terwijl ik bij mijn grote zoektocht er al honderden had bedacht. En op dat moment?...leeg! Ik kon niks meer bedenken. Gelukkig had ik er een aantal opgeslagen op mijn mobiel. Dus na een tijdje, had ik een mooie tekst gevonden. De vrouw bij de kraam ging er gelijk mee aan de slag. Ik deed ondertussen mee aan een workshop en toen ik daar mee klaar was lag de armband op mij te wachten. In een mooi zakje nam ik hem mee naar huis. Wat was ik blij! Eindelijk een armband met quote en nog mooi gestyled ook. Wat wil een mens nog meer?


Dus ben je net als ik weg van quotes? Misschien is deze webshop dan iets voor jou? Ik wilde hem graag aan jullie laten zien. Want ik vind 24,95 euro niet duur voor zo een mooie armband. 

XxX Anouschattack  Reacties

  1. Heel mooie quote! En zo origineel om dit in een armbandje te laten zetten!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.