Doorgaan naar hoofdcontent

Armband met mooie quote...


Het zoeken naar een armband met een quote die bij mij past had ik al enige tijd opgegeven. Of de armbanden waren vielen niet binnen mijn budget of het waren quotes die niet bij mij paste. Toen ik een tijd geleden bij een event was stond er een kraampje met armbanden en andere spulletjes met allemaal quotes erop. Ik zat er tussen te kijken en ik kon er niet eentje vinden die bij mij paste. Tot de degene van het kraampje tegen mij zij dat ik ook een eigen tekst in een armband kon laten zetten. Dat liet ik mij geen twee keer zeggen!!

\

Op dat moment wist ik geen enkele quote meer. Terwijl ik bij mijn grote zoektocht er al honderden had bedacht. En op dat moment?...leeg! Ik kon niks meer bedenken. Gelukkig had ik er een aantal opgeslagen op mijn mobiel. Dus na een tijdje, had ik een mooie tekst gevonden. De vrouw bij de kraam ging er gelijk mee aan de slag. Ik deed ondertussen mee aan een workshop en toen ik daar mee klaar was lag de armband op mij te wachten. In een mooi zakje nam ik hem mee naar huis. Wat was ik blij! Eindelijk een armband met quote en nog mooi gestyled ook. Wat wil een mens nog meer?


Dus ben je net als ik weg van quotes? Misschien is deze webshop dan iets voor jou? Ik wilde hem graag aan jullie laten zien. Want ik vind 24,95 euro niet duur voor zo een mooie armband. 

XxX Anouschattack  Reacties

  1. Heel mooie quote! En zo origineel om dit in een armbandje te laten zetten!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..