Doorgaan naar hoofdcontent

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni


Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.
Er waren een aantal verschillende workshops. Toen ik kwam waren sommige workshops al vol. Ook een aantal waar ik heen wilde. Gelukkig was een andere workshop "wrap your gift" waar ik ook graag heen wilde nog wel beschikbaar. Na een tijdje rond gelopen te hebben ging ik naar de workshop.


De tafel was gevuld met mooi papier uit de webshop, masking tapjes, en mooie stickers uit de nieuwe collectie van Pimpelmees. Er stonden 5 verschillende pakketjes als voorbeeld klaar. De strik was erg moeilijk, maar die kon je ook kiezen. Aangezien ik nogal eigenwijs ben ging ik voor de strik. Wat een werk! Gelukkig werd het goed en rustig uitgelegd, en is het mij gelukt!


De workshop duurde 30 minuten, maar wat ging de tijd snel. Ik had nog een uur verder willen gaan en alle andere manieren van inpakken ook willen proberen. Gelukkig heb ik in ieder geval de strik geleerd. Want in mijn eentje was dat waarschijnlijk niet gelukt. Al met al was het een zeer leuke workshop. Ik kan niet wachten tot de volgende verjaardag! Lijkt mij echt geweldig om de cadeau's op zo'n prachtige manier in te pakken als ik bij de workshop heb geleerd. Zeker een aanrader. Neem ook een kijkje op de webshop van pimpelmees en milledoni dit zijn echt aanraders. 

hebben jullie weleens een workshop inpakken gedaan?

Liefs Anouschka 

bron logo Pimpelmees 

Reacties

  1. Wat mooi, die strik!lijkt me een leuke workshop!:D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk zeg, wist niet dat dit er was. :0 En ik woon super dicht bij Maarssen (Breukelen) XD

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)