Doorgaan naar hoofdcontent

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni


Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.
Er waren een aantal verschillende workshops. Toen ik kwam waren sommige workshops al vol. Ook een aantal waar ik heen wilde. Gelukkig was een andere workshop "wrap your gift" waar ik ook graag heen wilde nog wel beschikbaar. Na een tijdje rond gelopen te hebben ging ik naar de workshop.


De tafel was gevuld met mooi papier uit de webshop, masking tapjes, en mooie stickers uit de nieuwe collectie van Pimpelmees. Er stonden 5 verschillende pakketjes als voorbeeld klaar. De strik was erg moeilijk, maar die kon je ook kiezen. Aangezien ik nogal eigenwijs ben ging ik voor de strik. Wat een werk! Gelukkig werd het goed en rustig uitgelegd, en is het mij gelukt!


De workshop duurde 30 minuten, maar wat ging de tijd snel. Ik had nog een uur verder willen gaan en alle andere manieren van inpakken ook willen proberen. Gelukkig heb ik in ieder geval de strik geleerd. Want in mijn eentje was dat waarschijnlijk niet gelukt. Al met al was het een zeer leuke workshop. Ik kan niet wachten tot de volgende verjaardag! Lijkt mij echt geweldig om de cadeau's op zo'n prachtige manier in te pakken als ik bij de workshop heb geleerd. Zeker een aanrader. Neem ook een kijkje op de webshop van pimpelmees en milledoni dit zijn echt aanraders. 

hebben jullie weleens een workshop inpakken gedaan?

Liefs Anouschka 

bron logo Pimpelmees 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.