Doorgaan naar hoofdcontent

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni


Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.
Er waren een aantal verschillende workshops. Toen ik kwam waren sommige workshops al vol. Ook een aantal waar ik heen wilde. Gelukkig was een andere workshop "wrap your gift" waar ik ook graag heen wilde nog wel beschikbaar. Na een tijdje rond gelopen te hebben ging ik naar de workshop.


De tafel was gevuld met mooi papier uit de webshop, masking tapjes, en mooie stickers uit de nieuwe collectie van Pimpelmees. Er stonden 5 verschillende pakketjes als voorbeeld klaar. De strik was erg moeilijk, maar die kon je ook kiezen. Aangezien ik nogal eigenwijs ben ging ik voor de strik. Wat een werk! Gelukkig werd het goed en rustig uitgelegd, en is het mij gelukt!


De workshop duurde 30 minuten, maar wat ging de tijd snel. Ik had nog een uur verder willen gaan en alle andere manieren van inpakken ook willen proberen. Gelukkig heb ik in ieder geval de strik geleerd. Want in mijn eentje was dat waarschijnlijk niet gelukt. Al met al was het een zeer leuke workshop. Ik kan niet wachten tot de volgende verjaardag! Lijkt mij echt geweldig om de cadeau's op zo'n prachtige manier in te pakken als ik bij de workshop heb geleerd. Zeker een aanrader. Neem ook een kijkje op de webshop van pimpelmees en milledoni dit zijn echt aanraders. 

hebben jullie weleens een workshop inpakken gedaan?

Liefs Anouschka 

bron logo Pimpelmees 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Als alle dromen uit zouden komen..

Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn