Doorgaan naar hoofdcontent

outfit today

poeeeh,wat een drukke zondag. Gister moest ik werken bij Gelredome en dacht vroeg klaar te zijn NOT! was pas rond 1 uur/half 2 snachts klaar. Tegen de tijd dat ik thuis was was het alweer half 3. Maar ik heb wel mooi onderweg heerlijk frietje kunnen eten. Dus dat scheelde. Ben vandaag heerlijk druk voor school. Ik heb nog steeds geen knutselopdracht kunnen verzinnen voor mijn klas (groep 7) iemand ideeen?hihih. Ideeen zijn welkom! Want ik heb echt geen inspiratie. Maar vandaag heb ik een lekker simpele outfit aan. Deze foto's zijn wat ouder. Maar het is dezelfde outfit.

Reacties

  1. GTSTGTSTGTSTGTSTGTSTGTSTGTSTGTST!
    Haha ik houu van goede tijden, Jack is echt de leukste ever, staa ook met hem op de foto hij is zo lief hé!

    kusjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat je ze gezien hebt! Super leuke foto's ook! Je hebt er weer een volger bij! Liefs LynSelStyle wwww.lynselstyle.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)