Doorgaan naar hoofdcontent

outfit today

poeeeh,wat een drukke zondag. Gister moest ik werken bij Gelredome en dacht vroeg klaar te zijn NOT! was pas rond 1 uur/half 2 snachts klaar. Tegen de tijd dat ik thuis was was het alweer half 3. Maar ik heb wel mooi onderweg heerlijk frietje kunnen eten. Dus dat scheelde. Ben vandaag heerlijk druk voor school. Ik heb nog steeds geen knutselopdracht kunnen verzinnen voor mijn klas (groep 7) iemand ideeen?hihih. Ideeen zijn welkom! Want ik heb echt geen inspiratie. Maar vandaag heb ik een lekker simpele outfit aan. Deze foto's zijn wat ouder. Maar het is dezelfde outfit.

Reacties

  1. GTSTGTSTGTSTGTSTGTSTGTSTGTSTGTST!
    Haha ik houu van goede tijden, Jack is echt de leukste ever, staa ook met hem op de foto hij is zo lief hé!

    kusjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat je ze gezien hebt! Super leuke foto's ook! Je hebt er weer een volger bij! Liefs LynSelStyle wwww.lynselstyle.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?