Doorgaan naar hoofdcontent

outfit today

poeeeh,wat een drukke zondag. Gister moest ik werken bij Gelredome en dacht vroeg klaar te zijn NOT! was pas rond 1 uur/half 2 snachts klaar. Tegen de tijd dat ik thuis was was het alweer half 3. Maar ik heb wel mooi onderweg heerlijk frietje kunnen eten. Dus dat scheelde. Ben vandaag heerlijk druk voor school. Ik heb nog steeds geen knutselopdracht kunnen verzinnen voor mijn klas (groep 7) iemand ideeen?hihih. Ideeen zijn welkom! Want ik heb echt geen inspiratie. Maar vandaag heb ik een lekker simpele outfit aan. Deze foto's zijn wat ouder. Maar het is dezelfde outfit.

Reacties

  1. GTSTGTSTGTSTGTSTGTSTGTSTGTSTGTST!
    Haha ik houu van goede tijden, Jack is echt de leukste ever, staa ook met hem op de foto hij is zo lief hé!

    kusjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat je ze gezien hebt! Super leuke foto's ook! Je hebt er weer een volger bij! Liefs LynSelStyle wwww.lynselstyle.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.