Doorgaan naar hoofdcontent

outfit today

poeeeh,wat een drukke zondag. Gister moest ik werken bij Gelredome en dacht vroeg klaar te zijn NOT! was pas rond 1 uur/half 2 snachts klaar. Tegen de tijd dat ik thuis was was het alweer half 3. Maar ik heb wel mooi onderweg heerlijk frietje kunnen eten. Dus dat scheelde. Ben vandaag heerlijk druk voor school. Ik heb nog steeds geen knutselopdracht kunnen verzinnen voor mijn klas (groep 7) iemand ideeen?hihih. Ideeen zijn welkom! Want ik heb echt geen inspiratie. Maar vandaag heb ik een lekker simpele outfit aan. Deze foto's zijn wat ouder. Maar het is dezelfde outfit.

Reacties

  1. GTSTGTSTGTSTGTSTGTSTGTSTGTSTGTST!
    Haha ik houu van goede tijden, Jack is echt de leukste ever, staa ook met hem op de foto hij is zo lief hé!

    kusjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat je ze gezien hebt! Super leuke foto's ook! Je hebt er weer een volger bij! Liefs LynSelStyle wwww.lynselstyle.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.