Doorgaan naar hoofdcontent

shopping

Oke, ik had mezelf belooft niks meer te kopen. Maar ja dan is er natuurlijk uitverkoop en zie je et leuke dingen. Ik heb het nog beperkt proberen te houden(A)maar veel dingen kon ik niet laten hangen. Ben er super blij mee. Het witte t-shirt van de h&m ga ik nog pimpen. ik weet alleen nog niet hoe. Misschien het chanel logo of van die shouderpads. Of een gafe foto van de vogue of Taylor Momsen. Ik kijk wel even.
1,00 Bon Binni(arnhem)
14,95 H&M
9,95 H&M
4,95 H&M
1,00 Bon Bini(arnhem)
8,95 Claire's
6,95 Claire's
Armbandje 8,95 claire's/ketting 11,95 claire's
Sascha 14,95

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.