Doorgaan naar hoofdcontent

Outfit today 04-03-2010 Dancetour en ziek zijn...

Wat een dag. Ik ben al sinds Donderdag ziek,oke dat zijn maar 4 dagen. Maar thuis zitten is echt niks voor mij!de muren komen op me af;) om het zo even te noemen. Vandaag is ook Dancetour waar ik met een paar vriendinnen heen zou gaan. Dancetour is een evenement die door het land trekt en vandaag is dat in Arnhem. zowat bij mij om de hoek. en ik kan gewoon niet gaan!lijkt me ook niet verstandig,aangezien toen ik donderdag niet zo lekker was toch uit ging want ik dacht dat kan wel, heb alleen beetje last van me maag. Maar daar blijf ik niet voor thuis. Had ik beter niet kunnen doen. ben ik nu achter;) ach ja.. hopen dat ik morgen weer helemaal opgeknapt ben. Hieronder kan je een paar foto's checken van DAncetour vorig jaar :D het was echt super leuk!!Ik ben ook een beetje in me kast aan het snuffelen geweest en in mijn sieraden kist. Wat vinden jullie?met of zonder vest?welke ketting of toch de sjaal?of mijn minotonka's of mijn sneakers?wat vinden jullie. De ketting die ik als laatste bij mijn foto's heb staan is nieuwe. Die heb ik laat op girlscene gekocht voor iets van 8,95 ongeveer :D ben er zo blij mee!!
horloge 10,00 in outletstore/ring 4,95 Claire's/sjaal geleend van mijn zus(A)/jurkje 9,95 h&m/rokje 5,00 h&m/legging ? h&m/sneakers 19,00 outletstore/minnotonka's 12,20? outletstore/Diamondspiegel ketting 20,00 via internet/rabbit alice in wonderland 8,95 girlscene
Reacties

 1. aaah dat kettinkje met konijntje is zo schattig ! :) xxxxx
  www.maaureeen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg bedankt!
  Ik heb het ingekleurt totdat je bijna geen wit meer zag, het kost wel wat tijd want het is best irri om in te kleuren zoals je denk ik al weet. Je kunt kleine stippen zetten naast elkaar, dan word het nog zwarter. Hoop dat je er wat aan hebt, en anders gwn blijven proberen!

  kusjes

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.