Doorgaan naar hoofdcontent

Outfit today 04-03-2010 Dancetour en ziek zijn...

Wat een dag. Ik ben al sinds Donderdag ziek,oke dat zijn maar 4 dagen. Maar thuis zitten is echt niks voor mij!de muren komen op me af;) om het zo even te noemen. Vandaag is ook Dancetour waar ik met een paar vriendinnen heen zou gaan. Dancetour is een evenement die door het land trekt en vandaag is dat in Arnhem. zowat bij mij om de hoek. en ik kan gewoon niet gaan!lijkt me ook niet verstandig,aangezien toen ik donderdag niet zo lekker was toch uit ging want ik dacht dat kan wel, heb alleen beetje last van me maag. Maar daar blijf ik niet voor thuis. Had ik beter niet kunnen doen. ben ik nu achter;) ach ja.. hopen dat ik morgen weer helemaal opgeknapt ben. Hieronder kan je een paar foto's checken van DAncetour vorig jaar :D het was echt super leuk!!Ik ben ook een beetje in me kast aan het snuffelen geweest en in mijn sieraden kist. Wat vinden jullie?met of zonder vest?welke ketting of toch de sjaal?of mijn minotonka's of mijn sneakers?wat vinden jullie. De ketting die ik als laatste bij mijn foto's heb staan is nieuwe. Die heb ik laat op girlscene gekocht voor iets van 8,95 ongeveer :D ben er zo blij mee!!
horloge 10,00 in outletstore/ring 4,95 Claire's/sjaal geleend van mijn zus(A)/jurkje 9,95 h&m/rokje 5,00 h&m/legging ? h&m/sneakers 19,00 outletstore/minnotonka's 12,20? outletstore/Diamondspiegel ketting 20,00 via internet/rabbit alice in wonderland 8,95 girlscene
Reacties

 1. aaah dat kettinkje met konijntje is zo schattig ! :) xxxxx
  www.maaureeen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg bedankt!
  Ik heb het ingekleurt totdat je bijna geen wit meer zag, het kost wel wat tijd want het is best irri om in te kleuren zoals je denk ik al weet. Je kunt kleine stippen zetten naast elkaar, dan word het nog zwarter. Hoop dat je er wat aan hebt, en anders gwn blijven proberen!

  kusjes

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?