Doorgaan naar hoofdcontent

Outfit today 04-03-2010 Dancetour en ziek zijn...

Wat een dag. Ik ben al sinds Donderdag ziek,oke dat zijn maar 4 dagen. Maar thuis zitten is echt niks voor mij!de muren komen op me af;) om het zo even te noemen. Vandaag is ook Dancetour waar ik met een paar vriendinnen heen zou gaan. Dancetour is een evenement die door het land trekt en vandaag is dat in Arnhem. zowat bij mij om de hoek. en ik kan gewoon niet gaan!lijkt me ook niet verstandig,aangezien toen ik donderdag niet zo lekker was toch uit ging want ik dacht dat kan wel, heb alleen beetje last van me maag. Maar daar blijf ik niet voor thuis. Had ik beter niet kunnen doen. ben ik nu achter;) ach ja.. hopen dat ik morgen weer helemaal opgeknapt ben. Hieronder kan je een paar foto's checken van DAncetour vorig jaar :D het was echt super leuk!!Ik ben ook een beetje in me kast aan het snuffelen geweest en in mijn sieraden kist. Wat vinden jullie?met of zonder vest?welke ketting of toch de sjaal?of mijn minotonka's of mijn sneakers?wat vinden jullie. De ketting die ik als laatste bij mijn foto's heb staan is nieuwe. Die heb ik laat op girlscene gekocht voor iets van 8,95 ongeveer :D ben er zo blij mee!!
horloge 10,00 in outletstore/ring 4,95 Claire's/sjaal geleend van mijn zus(A)/jurkje 9,95 h&m/rokje 5,00 h&m/legging ? h&m/sneakers 19,00 outletstore/minnotonka's 12,20? outletstore/Diamondspiegel ketting 20,00 via internet/rabbit alice in wonderland 8,95 girlscene












Reacties

  1. aaah dat kettinkje met konijntje is zo schattig ! :) xxxxx
    www.maaureeen.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel erg bedankt!
    Ik heb het ingekleurt totdat je bijna geen wit meer zag, het kost wel wat tijd want het is best irri om in te kleuren zoals je denk ik al weet. Je kunt kleine stippen zetten naast elkaar, dan word het nog zwarter. Hoop dat je er wat aan hebt, en anders gwn blijven proberen!

    kusjes

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden

Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik  's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn.