Doorgaan naar hoofdcontent

Outfit Today

Vandaag weer heerlijk in de zon gelegen in het Sonsbeekpark(Arnhem)wat hou ik van de zon!Heb een lekker makkelijke outfit. want ik heb toetsweek en hoefde maar 3 uurtjes naar school. Ik heb gewoon eindelijk mijn Nederlandse toets gehaalt(na 4 keer)maar ik heb hem in de zak. Mijn Engelse toets heb ik ook gehaalt. Maar die viel gelukkig wel mee.
outfit: broek 10,00 winkeltje in A'dam/t-shirt van een vriendin gekregen

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.