Doorgaan naar hoofdcontent

Holland

Ook al hebben we niet gewonnen. Het wk kijken met vriendinnen is super leuk ;) deze foto is van de eerste wk wedstrijd met Nederland. We kregen vrij om het wk te kijken. of nou ja, zoiets dan (A) We moesten natuurlijk wel in stijl gaan. Dus een vriendin had hoela rokjes me genomen. Daar zijn we dus ook de hele dag mee door school gelopen. Vreselijk vond ik dat. Maar als ik achteraf de foto zie. had ik me er niks van aan moeten trekken. We hebben een gezellig dag gehad en en we waren in oranje stijl. Ook al hield ik eerst niet van voetbal. Ik ben nu helemaal om....Ik sta helemaal links op de foto met de paarse schoenen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.