Doorgaan naar hoofdcontent

Holland

Ook al hebben we niet gewonnen. Het wk kijken met vriendinnen is super leuk ;) deze foto is van de eerste wk wedstrijd met Nederland. We kregen vrij om het wk te kijken. of nou ja, zoiets dan (A) We moesten natuurlijk wel in stijl gaan. Dus een vriendin had hoela rokjes me genomen. Daar zijn we dus ook de hele dag mee door school gelopen. Vreselijk vond ik dat. Maar als ik achteraf de foto zie. had ik me er niks van aan moeten trekken. We hebben een gezellig dag gehad en en we waren in oranje stijl. Ook al hield ik eerst niet van voetbal. Ik ben nu helemaal om....Ik sta helemaal links op de foto met de paarse schoenen.

Reacties

Populaire berichten van deze blog

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..