Doorgaan naar hoofdcontent

Holland

Ook al hebben we niet gewonnen. Het wk kijken met vriendinnen is super leuk ;) deze foto is van de eerste wk wedstrijd met Nederland. We kregen vrij om het wk te kijken. of nou ja, zoiets dan (A) We moesten natuurlijk wel in stijl gaan. Dus een vriendin had hoela rokjes me genomen. Daar zijn we dus ook de hele dag mee door school gelopen. Vreselijk vond ik dat. Maar als ik achteraf de foto zie. had ik me er niks van aan moeten trekken. We hebben een gezellig dag gehad en en we waren in oranje stijl. Ook al hield ik eerst niet van voetbal. Ik ben nu helemaal om....Ik sta helemaal links op de foto met de paarse schoenen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?