Doorgaan naar hoofdcontent

nail-art!

Nu het eindelijk vakantie is, kan ik weer beginnen met nail-art. Aangezien ik daar normaal geen tijd voor heb. Ik heb voor een simpel panterprintje gekozen om er weer in te komen. Agelopen donderdag het ik op de markt verschillende steentjes gekocht. Dat zijn allemaal kleine figuurtjes/plakkertjes. Die je op je nagels kan doen, echt super cute ^^ misschien dat ik daar binnenkort iets mee doe. Maar dat plaats ik dan nog op mijn blog. Ik wilde nog een filmpje toevoegen, maar dat lukte niet.

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.