Doorgaan naar hoofdcontent

nail-art!

Nu het eindelijk vakantie is, kan ik weer beginnen met nail-art. Aangezien ik daar normaal geen tijd voor heb. Ik heb voor een simpel panterprintje gekozen om er weer in te komen. Agelopen donderdag het ik op de markt verschillende steentjes gekocht. Dat zijn allemaal kleine figuurtjes/plakkertjes. Die je op je nagels kan doen, echt super cute ^^ misschien dat ik daar binnenkort iets mee doe. Maar dat plaats ik dan nog op mijn blog. Ik wilde nog een filmpje toevoegen, maar dat lukte niet.

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.