Doorgaan naar hoofdcontent

Vakantie!

Eindelijk vakantie :D ik ben er echt zo blij mee! nu heb ik weer tijd om te bloggen. Dus ik hoop dat in de vakantie mijn blog wat meer up to date is. Ik heb mijn kast gister opgeruimd. Ik heb 2 vuilniszakken aan kleding weggedaan ( met pijn in mijn hart) maar mijn nichtjes waren er super blij mee. Ken je dat? dat je een shirtje vind als je , je kast opruimd. Die je echt nooit aan hebt. Op dat moment denk je ; ach, die doe ik binnenkort wel aan. Maar daar komt dan niks van. Meestal kom je hem dan weer tegen bij de nieuwe kast schoonmaak. tja, en dan moet die echt weg. Ik kwam ook een zwart wit jurkje tegen van de h&m met het kaartje nog eraan (A) Maar die gaat echt niet weg. Die heb ik ook nog niet zo lang. Ik wilde hem eerst niet aan doen omdat hij te ruim viel. Maar ik heb het opgelost met een riem :) Ik kijk op de rechter een beetje raar :O

Reacties

Populaire berichten van deze blog

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..