Doorgaan naar hoofdcontent

Vakantie!

Eindelijk vakantie :D ik ben er echt zo blij mee! nu heb ik weer tijd om te bloggen. Dus ik hoop dat in de vakantie mijn blog wat meer up to date is. Ik heb mijn kast gister opgeruimd. Ik heb 2 vuilniszakken aan kleding weggedaan ( met pijn in mijn hart) maar mijn nichtjes waren er super blij mee. Ken je dat? dat je een shirtje vind als je , je kast opruimd. Die je echt nooit aan hebt. Op dat moment denk je ; ach, die doe ik binnenkort wel aan. Maar daar komt dan niks van. Meestal kom je hem dan weer tegen bij de nieuwe kast schoonmaak. tja, en dan moet die echt weg. Ik kwam ook een zwart wit jurkje tegen van de h&m met het kaartje nog eraan (A) Maar die gaat echt niet weg. Die heb ik ook nog niet zo lang. Ik wilde hem eerst niet aan doen omdat hij te ruim viel. Maar ik heb het opgelost met een riem :) Ik kijk op de rechter een beetje raar :O

Reacties

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)