Doorgaan naar hoofdcontent

Vakantie!

Eindelijk vakantie :D ik ben er echt zo blij mee! nu heb ik weer tijd om te bloggen. Dus ik hoop dat in de vakantie mijn blog wat meer up to date is. Ik heb mijn kast gister opgeruimd. Ik heb 2 vuilniszakken aan kleding weggedaan ( met pijn in mijn hart) maar mijn nichtjes waren er super blij mee. Ken je dat? dat je een shirtje vind als je , je kast opruimd. Die je echt nooit aan hebt. Op dat moment denk je ; ach, die doe ik binnenkort wel aan. Maar daar komt dan niks van. Meestal kom je hem dan weer tegen bij de nieuwe kast schoonmaak. tja, en dan moet die echt weg. Ik kwam ook een zwart wit jurkje tegen van de h&m met het kaartje nog eraan (A) Maar die gaat echt niet weg. Die heb ik ook nog niet zo lang. Ik wilde hem eerst niet aan doen omdat hij te ruim viel. Maar ik heb het opgelost met een riem :) Ik kijk op de rechter een beetje raar :O

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.