Doorgaan naar hoofdcontent

party!

Een tijd terug werd een vriendin van me ( ganya) 21. genoeg reden voor een dikke party en een avondje stappen dus ;) en we zouden het laat maken. Aangezien we nu overal naar binnen kunnen omdat ze ook 21 is geworden. Dat laat worden is helemaal goed gekomen. Voordat ik het wist draaide de dj het laatste nummer en was het alweer 5 uur. Daarna zijn we nog even in de stad blijven hangen en tegen de tijd dat we thuis waren was het alweer 6 uur. Het was een topavond. maar wat was ik brak de dagen erna. Maar dat heb ik er wel voor over gehad ;)Tja en aan onze ogen kan je wel zien dat het heel laat werd ;)

Reacties

 1. Haha leuk : )
  En bedankt voor je reactie over neuspiercings, ik ga m waarschijnlijk volgende week nemen : D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel voor je reactie en voor het volgen!
  Ik volg je ook! :)


  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ow my... ow my .... ow my...

  ach ja het was me verjaardag !!!:P

  XG

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.