Doorgaan naar hoofdcontent

party!

Een tijd terug werd een vriendin van me ( ganya) 21. genoeg reden voor een dikke party en een avondje stappen dus ;) en we zouden het laat maken. Aangezien we nu overal naar binnen kunnen omdat ze ook 21 is geworden. Dat laat worden is helemaal goed gekomen. Voordat ik het wist draaide de dj het laatste nummer en was het alweer 5 uur. Daarna zijn we nog even in de stad blijven hangen en tegen de tijd dat we thuis waren was het alweer 6 uur. Het was een topavond. maar wat was ik brak de dagen erna. Maar dat heb ik er wel voor over gehad ;)Tja en aan onze ogen kan je wel zien dat het heel laat werd ;)

Reacties

 1. Haha leuk : )
  En bedankt voor je reactie over neuspiercings, ik ga m waarschijnlijk volgende week nemen : D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel voor je reactie en voor het volgen!
  Ik volg je ook! :)


  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ow my... ow my .... ow my...

  ach ja het was me verjaardag !!!:P

  XG

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?