Doorgaan naar hoofdcontent

bananana nanana Bandanaaaaa!

Op weheartit zoek ik vaak naar leuke inspiratie foto's. Toen ik in mijn mapje kwam met inspiratie foto's voel het mij op dat er veel foto's bij zaten waar de persoon een bandana in het haar heeft. Dat ben ik zelf ook gaan proberen en na veel gepriegel zat die goed. Ideaal voor een bad-hairday. Wat vinden jullie ervan?
Het is nog niet perfect. Maar oefening baart kunst!
Willen jullie het zelf ook proberen, check dan dit filmpje.

Zij draag er ook nog pin-up haar bij wat super leuk is! Ik ben er in ieder geval helemaal weg van.
Hieronder nog wat leuke inspiratie foto's
XxX AnouschAttack

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.