Doorgaan naar hoofdcontent

bananana nanana Bandanaaaaa!

Op weheartit zoek ik vaak naar leuke inspiratie foto's. Toen ik in mijn mapje kwam met inspiratie foto's voel het mij op dat er veel foto's bij zaten waar de persoon een bandana in het haar heeft. Dat ben ik zelf ook gaan proberen en na veel gepriegel zat die goed. Ideaal voor een bad-hairday. Wat vinden jullie ervan?
Het is nog niet perfect. Maar oefening baart kunst!
Willen jullie het zelf ook proberen, check dan dit filmpje.

Zij draag er ook nog pin-up haar bij wat super leuk is! Ik ben er in ieder geval helemaal weg van.
Hieronder nog wat leuke inspiratie foto's
XxX AnouschAttack

Reacties

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)