Doorgaan naar hoofdcontent

Taart (met muizen erin)

Mijn nichtje en ik kwamen erachter dat wij allebei van taarten maken houden. Ik ben meer van de cupcakes en mijn nichtje is meer van de taarten bakken. Aangezien we het allebei leuk vinden, hebben we samen een taart gemaakt gister. We zijn s'morgens vroeg begonnen en waren pas eind van de middag klaar. Wat een werk! maar het was het waard! Ondanks dat de muizen niet perfect zijn geworden zijn we toch tevreden. We vonden het alleen wel super zonde om hem aan te snijden. Maar de taart smaakte heerlijk, maar dat kan ook niet anders met vulling van chocola en aarbei, wie is daar niet gek op?!

XxX AnouschAttack

Reacties

Populaire posts van deze blog

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Als alle dromen uit zouden komen..

Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn