Doorgaan naar hoofdcontent

My music

Ik ben draai de hele dag door muziek want ik kan gewoon niet zonder. Concerten, festivals zijn mijn favorieten! van Avril Lavigne tot Marco Borsato. Om een kijkje in mijn muziekstijl te geven zal ik elke week een nummer plaatsen die ik op dat moment veel draai. Dat kunnen nieuwe nummers zijn, maar ook oude die ik weer terug heb gevonden.

Deze week Anouk-Save me (To get her together)
                                                        XxX AnouschAttack

Reacties

  1. Leuk om te zien meid!

    Nog bedankt voor je lieve reactie trouwens ;-$

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.