Doorgaan naar hoofdcontent

Tag: hoe nep ben jij?

Kennen jullie dat? Je hebt super veel dingen te doen die eigelijk veel belangrijker zijn. Maar dan belt een vriendin en hang je uren aan de telefoon. Als je vervolgens wel aan je huiswerk wil beginnen bedenk je dat je Gtst al een paar dagen niet hebt gezien en het echt terug moet kijken zodat je maandag weer op de hoogte bent. Herkenbaar? Tja, ik ben net zo en probeer er echt wat aan te veranderen. Zoals eerst een opdracht afmaken en dan pas een aflevering kijken van Gtst, of aan mijn blog werken. Soms is dit lastig maar... het gaat steeds beter! Ik ben druk bezig voor school aangezien ik veel huiswerk heb. Lang leven het Hbo! Maar ik vond dat het ook weer tijd werd om te bloggen. Vandaar een berichtje tussendoor. Want toen ik deze tag zag op het blog van lisalemonjuice moest ik die gewoon op mijn blog plaatsen. Lezen jullie mee?

Hoe nep ben jij?
Heb je ooit cosmetische chirurgie ondergaan?
Ik heb nog nooit wat aan mijzelf laten veranderen.

Gebruik je valse wimpers?
Zo af en toe, maar dan met feesten en voor de lol. Zoals met Nieuwjaar dus dat is een enkele keer per jaar
Draag je een weave of extensions?
Ik heb veel soorten extentions, vroeger droeg ik elke dag extentions met coontails ( soort plukjes net horizontale streepjes) tegenwoordig draag ik ze af en toe. Ik heb blond, rood, roze en bruin. ik vind het leuk om ze zo af en toe in te doen.

Gebruik je iedere dag make-up?
Nee, Als ik naar school ga draag ik wel vaak make-up maar met mijn werk (bso en weekendbaan) bijna niet omdat ik dan langer in bed kan blijven liggen
Zou je een cosmetische operatie overwegen?
Nee, dat niet. Ondanks dat ik best onzeker kan zijn wil ik niet iets aan mijzelf voorgoed veranderen
Kan je nog wel zonder make-up?
Ja hoor, ik ga vaak de deur uit zonder make-up
Draag je nepnagels?
Heel soms, ik ben liever van de nail-art omdat nepnagels niet echt mijn ding zijn en ik er niet mee om kan gaan.
Verf jij je haren?
Ik heb mijn haar lange tijd niet geverfd maar ik moet toegeven dat ik dat lastig vind. Ik kan al snel helemaal weg zijn van een bepaalde kleur haar die ikheb gezien en dan graag zelf wil uitproberen. Ik probeer mijn haar verven te beperken tot 2 keer per jaar.
Ga je onder de zonnebank?
Nee, maar ik wil nog steeds een keer een zonnebank pakken. Dat lijkt mij echt heerlijk!
Gebruik je selftanners?
Nee, want dan weet ik zeker dat het gaat mislukken.
Heb je tattoo's?
Nog niet, ik ben aan het sparen voor een tattoo. Maar dat duurt nog even ;)
                                                          XxX AnouschAttack
*foto's  van weheartit.com

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?