Doorgaan naar hoofdcontent

Tag: hoe nep ben jij?

Kennen jullie dat? Je hebt super veel dingen te doen die eigelijk veel belangrijker zijn. Maar dan belt een vriendin en hang je uren aan de telefoon. Als je vervolgens wel aan je huiswerk wil beginnen bedenk je dat je Gtst al een paar dagen niet hebt gezien en het echt terug moet kijken zodat je maandag weer op de hoogte bent. Herkenbaar? Tja, ik ben net zo en probeer er echt wat aan te veranderen. Zoals eerst een opdracht afmaken en dan pas een aflevering kijken van Gtst, of aan mijn blog werken. Soms is dit lastig maar... het gaat steeds beter! Ik ben druk bezig voor school aangezien ik veel huiswerk heb. Lang leven het Hbo! Maar ik vond dat het ook weer tijd werd om te bloggen. Vandaar een berichtje tussendoor. Want toen ik deze tag zag op het blog van lisalemonjuice moest ik die gewoon op mijn blog plaatsen. Lezen jullie mee?

Hoe nep ben jij?
Heb je ooit cosmetische chirurgie ondergaan?
Ik heb nog nooit wat aan mijzelf laten veranderen.

Gebruik je valse wimpers?
Zo af en toe, maar dan met feesten en voor de lol. Zoals met Nieuwjaar dus dat is een enkele keer per jaar
Draag je een weave of extensions?
Ik heb veel soorten extentions, vroeger droeg ik elke dag extentions met coontails ( soort plukjes net horizontale streepjes) tegenwoordig draag ik ze af en toe. Ik heb blond, rood, roze en bruin. ik vind het leuk om ze zo af en toe in te doen.

Gebruik je iedere dag make-up?
Nee, Als ik naar school ga draag ik wel vaak make-up maar met mijn werk (bso en weekendbaan) bijna niet omdat ik dan langer in bed kan blijven liggen
Zou je een cosmetische operatie overwegen?
Nee, dat niet. Ondanks dat ik best onzeker kan zijn wil ik niet iets aan mijzelf voorgoed veranderen
Kan je nog wel zonder make-up?
Ja hoor, ik ga vaak de deur uit zonder make-up
Draag je nepnagels?
Heel soms, ik ben liever van de nail-art omdat nepnagels niet echt mijn ding zijn en ik er niet mee om kan gaan.
Verf jij je haren?
Ik heb mijn haar lange tijd niet geverfd maar ik moet toegeven dat ik dat lastig vind. Ik kan al snel helemaal weg zijn van een bepaalde kleur haar die ikheb gezien en dan graag zelf wil uitproberen. Ik probeer mijn haar verven te beperken tot 2 keer per jaar.
Ga je onder de zonnebank?
Nee, maar ik wil nog steeds een keer een zonnebank pakken. Dat lijkt mij echt heerlijk!
Gebruik je selftanners?
Nee, want dan weet ik zeker dat het gaat mislukken.
Heb je tattoo's?
Nog niet, ik ben aan het sparen voor een tattoo. Maar dat duurt nog even ;)
                                                          XxX AnouschAttack
*foto's  van weheartit.com

Reacties

Populaire posts van deze blog

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Als alle dromen uit zouden komen..

Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn