Doorgaan naar hoofdcontent

Did all your dreams came true?

Iedereen heeft dromen. Dat kunnen kleine dingen zijn, die je toch een gevoel van overwinning geven. Of eindelijk in een jurkje naar school durven nadat je je benen jaren hebt verborgen, of een verre reis maken waar je al jaren voor hebt gespaard. Voor jezelf op komen, of je juist wat meer op de achtergrond houden. Je haar in de gekke kleur verven wat je altijd al wilde. Of eindelijk eens op je eigen benen staan.. Maar wat nou als je droom van de een op de andere dag uit elkaar wordt gerukt??

Een droom die al jaren op je "to do" list staat, waar je naar toe werkt en waar je het niet vaak genoeg over kan hebben met je vriendinnen. Zo'n droom had ik! Maar helaas liep het toch anders dan ik had gehoopt.

Maandenlang heb ik elke dag bijles gehad voor rekenen. Soms tot diep in de nacht met tranen in mijn ogen omdat het steeds niet lukte. Maar elke dag ging het een stuk beter en wat was ik dan trots! Het liefst vierde ik dan een feestje omdat ik weer een struikelblok had overwonnen.


Jullie weten misschien dat mijn droom lerares worden is. Daar werk ik ook al jaren naar toe. Zo heb ik de opleiding sociaal pedagogisch werker afgerond en onderwijsassistent. Maar wat ik altijd al wilde was mijn eigen klas. Dus de keus voor de pabo was snel gemaakt. Helaas was er een onderdeel erg pittig en juist vanwege dat onderdeel moet ik stoppen met de opleiding.

Ik stond er goed voor en had goede cijfers, plannen ging me ook goed af. wat fijn was aangezien je veel verslagen, les voorbereidingen en andere opdrachten thuis moet maken. Maar 2 onderdelen moest ik harder voor knokken, taal en rekenen. Taal heb ik uiteindelijk gehaald! wat was ik blij! zelf mijn lieve klas stond bij de deur vol spanning te wachten op de uitslag! Super lief!  Maar helaas heb ik rekenen niet gehaald. Ik ben wel ver voorruit gegaan en mijn score was het dubbele van de vorige keer. Dus als dat leren heeft zin gehad. Maar school kan mij geen extra kans bieden zodat ik alsnog de toets kan maken, en dat betekend
"Dag Pabo, Dag droom!"


Is het een weggegooid jaar? zo voelt het wel, aangezien ik heb geknokt maar net op 1 punt moet stoppen. Maar aan de andere kant heb ik zoveel geleerd en lieve vrienden gemaakt. te veel om op te noemen. Maar nu ben ik een jaar verder, geen school meer voor mij geen opleiding en weer een jaar ouder. Wat wil ik nu gaan doen? wat wordt mijn nieuwe droom? ik heb werkelijk geen idee! ik hoop dat ik er snel uitkom. Want ik wil niet tot mijn dertigste op school zitten. Dit weekend nog even rustig relaxen en daarna....zal ik mijn droom om de Pabo af te maken. Toch echt moeten laten gaan...

Liefs AnouschAttack

bron foto's: weheartit.com

Reacties

  1. Wat jammer, dat is echt niet leuk! liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat erg.. Ik hoop echt dat je eruit geraakt wa je later wil doen en ik hoop echt dat dat je gaat lukken, want je verdient het.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?