Doorgaan naar hoofdcontent

Did all your dreams came true?

Iedereen heeft dromen. Dat kunnen kleine dingen zijn, die je toch een gevoel van overwinning geven. Of eindelijk in een jurkje naar school durven nadat je je benen jaren hebt verborgen, of een verre reis maken waar je al jaren voor hebt gespaard. Voor jezelf op komen, of je juist wat meer op de achtergrond houden. Je haar in de gekke kleur verven wat je altijd al wilde. Of eindelijk eens op je eigen benen staan.. Maar wat nou als je droom van de een op de andere dag uit elkaar wordt gerukt??

Een droom die al jaren op je "to do" list staat, waar je naar toe werkt en waar je het niet vaak genoeg over kan hebben met je vriendinnen. Zo'n droom had ik! Maar helaas liep het toch anders dan ik had gehoopt.

Maandenlang heb ik elke dag bijles gehad voor rekenen. Soms tot diep in de nacht met tranen in mijn ogen omdat het steeds niet lukte. Maar elke dag ging het een stuk beter en wat was ik dan trots! Het liefst vierde ik dan een feestje omdat ik weer een struikelblok had overwonnen.


Jullie weten misschien dat mijn droom lerares worden is. Daar werk ik ook al jaren naar toe. Zo heb ik de opleiding sociaal pedagogisch werker afgerond en onderwijsassistent. Maar wat ik altijd al wilde was mijn eigen klas. Dus de keus voor de pabo was snel gemaakt. Helaas was er een onderdeel erg pittig en juist vanwege dat onderdeel moet ik stoppen met de opleiding.

Ik stond er goed voor en had goede cijfers, plannen ging me ook goed af. wat fijn was aangezien je veel verslagen, les voorbereidingen en andere opdrachten thuis moet maken. Maar 2 onderdelen moest ik harder voor knokken, taal en rekenen. Taal heb ik uiteindelijk gehaald! wat was ik blij! zelf mijn lieve klas stond bij de deur vol spanning te wachten op de uitslag! Super lief!  Maar helaas heb ik rekenen niet gehaald. Ik ben wel ver voorruit gegaan en mijn score was het dubbele van de vorige keer. Dus als dat leren heeft zin gehad. Maar school kan mij geen extra kans bieden zodat ik alsnog de toets kan maken, en dat betekend
"Dag Pabo, Dag droom!"


Is het een weggegooid jaar? zo voelt het wel, aangezien ik heb geknokt maar net op 1 punt moet stoppen. Maar aan de andere kant heb ik zoveel geleerd en lieve vrienden gemaakt. te veel om op te noemen. Maar nu ben ik een jaar verder, geen school meer voor mij geen opleiding en weer een jaar ouder. Wat wil ik nu gaan doen? wat wordt mijn nieuwe droom? ik heb werkelijk geen idee! ik hoop dat ik er snel uitkom. Want ik wil niet tot mijn dertigste op school zitten. Dit weekend nog even rustig relaxen en daarna....zal ik mijn droom om de Pabo af te maken. Toch echt moeten laten gaan...

Liefs AnouschAttack

bron foto's: weheartit.com

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Als alle dromen uit zouden komen..

Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn