Doorgaan naar hoofdcontent

Did all your dreams came true?

Iedereen heeft dromen. Dat kunnen kleine dingen zijn, die je toch een gevoel van overwinning geven. Of eindelijk in een jurkje naar school durven nadat je je benen jaren hebt verborgen, of een verre reis maken waar je al jaren voor hebt gespaard. Voor jezelf op komen, of je juist wat meer op de achtergrond houden. Je haar in de gekke kleur verven wat je altijd al wilde. Of eindelijk eens op je eigen benen staan.. Maar wat nou als je droom van de een op de andere dag uit elkaar wordt gerukt??

Een droom die al jaren op je "to do" list staat, waar je naar toe werkt en waar je het niet vaak genoeg over kan hebben met je vriendinnen. Zo'n droom had ik! Maar helaas liep het toch anders dan ik had gehoopt.

Maandenlang heb ik elke dag bijles gehad voor rekenen. Soms tot diep in de nacht met tranen in mijn ogen omdat het steeds niet lukte. Maar elke dag ging het een stuk beter en wat was ik dan trots! Het liefst vierde ik dan een feestje omdat ik weer een struikelblok had overwonnen.


Jullie weten misschien dat mijn droom lerares worden is. Daar werk ik ook al jaren naar toe. Zo heb ik de opleiding sociaal pedagogisch werker afgerond en onderwijsassistent. Maar wat ik altijd al wilde was mijn eigen klas. Dus de keus voor de pabo was snel gemaakt. Helaas was er een onderdeel erg pittig en juist vanwege dat onderdeel moet ik stoppen met de opleiding.

Ik stond er goed voor en had goede cijfers, plannen ging me ook goed af. wat fijn was aangezien je veel verslagen, les voorbereidingen en andere opdrachten thuis moet maken. Maar 2 onderdelen moest ik harder voor knokken, taal en rekenen. Taal heb ik uiteindelijk gehaald! wat was ik blij! zelf mijn lieve klas stond bij de deur vol spanning te wachten op de uitslag! Super lief!  Maar helaas heb ik rekenen niet gehaald. Ik ben wel ver voorruit gegaan en mijn score was het dubbele van de vorige keer. Dus als dat leren heeft zin gehad. Maar school kan mij geen extra kans bieden zodat ik alsnog de toets kan maken, en dat betekend
"Dag Pabo, Dag droom!"


Is het een weggegooid jaar? zo voelt het wel, aangezien ik heb geknokt maar net op 1 punt moet stoppen. Maar aan de andere kant heb ik zoveel geleerd en lieve vrienden gemaakt. te veel om op te noemen. Maar nu ben ik een jaar verder, geen school meer voor mij geen opleiding en weer een jaar ouder. Wat wil ik nu gaan doen? wat wordt mijn nieuwe droom? ik heb werkelijk geen idee! ik hoop dat ik er snel uitkom. Want ik wil niet tot mijn dertigste op school zitten. Dit weekend nog even rustig relaxen en daarna....zal ik mijn droom om de Pabo af te maken. Toch echt moeten laten gaan...

Liefs AnouschAttack

bron foto's: weheartit.com

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.