Doorgaan naar hoofdcontent

Making the matchbox


Zoals jullie  zondag al in mijn artikel konden zien heb ik gewinkeld voor een matchbox. Toen ik alle spullen in huis had ben ik gelijk aan de slag gegaan. Het meisje waar ik mijn matchbox heen moest sturen had een handig lijstje gemaakt waar ik alle kanten mee op kon, super fijn! Uiteindelijk heb ik een aantal thema's van haar lijstje gekozen om de matchbox in te maken, anders zou het te druk worden. Benieuwd naar het resultaat? lees dan snel verder.Ik koos voor Disney en kawaii (Japan) Qua Disney spullen was er super veel te vinden. Maar in de stijl van Japan? bijna niks, of ver over het budget. Nou, moet ik toegeven dat ik er sowieso wel overheen ben gegaan. Maar sommige spulletjes moest ik helaas echt laten liggen omdat die te duur waren. Uiteindelijk heb ik met veel geknutsel er toch nog wat leuks van kunnen maken!De binnenkant, met om de rand regenboog plakband. cute toch?


De voorkant! Omdat ze van Disney houd besloot ik het doosje in "Alice in Wonderland" stijl te doen. 


De achterkant. Met het konijntje ; Ik ben te laat, ik ben te laat!


De spullen die erin zaten; nagellak, notitieboekjes, gummetjes, paper stars en nagel stickers


De andere kant

wat vinden jullie ervan? Ik vond het super leuk om er aan mee te doen, degene die hem kreeg was er erg blij mee. 

ze zei; Ik heb hem vandaag ontvangen! (: wauw, echt super leuk! ;D

De matchbox die ik heb ontvangen was ook super leuk. Deze komt natuurlijk ook op mijn blog.

XxX AnouschAttack 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.