Doorgaan naar hoofdcontent

Shopping for swap matcbox


Wat is er nou leuker dan een matchbox maken? ik heb al veel forums voorbij zien komen waarbij ze dat opzetten. Maar ik deed nooit mee, en waarom niet? Ik heb geen idee! Dus een tijd terug ben ik er voor gegaan en heb inkopen gedaan.
 Ik heb buiten dit filmpje ook nog veel gekocht. Dus genoeg voor nog een swap. Maar ik wilde jullie eerst laten zien wat ik allemaal heb gekocht. Benieuwd naar het resultaat? Daar komt gauw een post over, dus nog even geduld.Hebben jullie weleens mee gedaan aan een Swap? wat voor een was dat?

XxX AnouschAttack

bron foto: lalalove google

Reacties

  1. Leuke dingen gekocht! Ik heb eigenlijk ook nog nooit aan zoiets meegedaan, maar het klinkt wel heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke spulletjes heb je gehaald, daar is ze vast blij mee. Disney galore!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.