Doorgaan naar hoofdcontent

Shopping for swap matcbox


Wat is er nou leuker dan een matchbox maken? ik heb al veel forums voorbij zien komen waarbij ze dat opzetten. Maar ik deed nooit mee, en waarom niet? Ik heb geen idee! Dus een tijd terug ben ik er voor gegaan en heb inkopen gedaan.
 Ik heb buiten dit filmpje ook nog veel gekocht. Dus genoeg voor nog een swap. Maar ik wilde jullie eerst laten zien wat ik allemaal heb gekocht. Benieuwd naar het resultaat? Daar komt gauw een post over, dus nog even geduld.Hebben jullie weleens mee gedaan aan een Swap? wat voor een was dat?

XxX AnouschAttack

bron foto: lalalove google

Reacties

  1. Leuke dingen gekocht! Ik heb eigenlijk ook nog nooit aan zoiets meegedaan, maar het klinkt wel heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke spulletjes heb je gehaald, daar is ze vast blij mee. Disney galore!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.