Doorgaan naar hoofdcontent

My life at the moment 14


Wat gaat de tijd toch snel, voor je het weet is het jaar om. Kon het maar wat langer duren! Zo besef ik dat ik af en toe meer moet genieten en niet altijd  hoef te vliegen. Afgelopen weken heb ik weer van alles gedaan. Benieuwd? lees dan snel verder....

Ik heb postcrossing weer opgepakt. Dit keer ging ik voor een handmade kaartje. Want de persoon vroeg er specifiek om. Hij is bijna af, nu alleen nog een leuke tekst. Iemand enig idee?


Misschien kennen jullie de site ilovefashionnews.nl ? Zij hadden afgelopen week een leuke actie. Je kon de styleguide gratis bestellen! Het enige wat je hoeft de betalen zijn de verzendkosten en die zijn nog niet eens 2 euro. Nieuwsgierig geworden? Neem hier een kijkje.


Spullen voor mijn nieuwe DIY project. Hierover binnenkort meer.


Dit kaartje ging naar Oekraine Ik dacht dat het een paar weken zou duren voordat die aankwam. Maar na een week was die al aangekomen. Nog best snel zeg!


H. was een aantal weken op stage geweest in het buitenland. Zodra ze terug was hebben we lekker bijgekletst. 


Mijn lievelings lunch van het moment. Tomatensoep! Ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen. Heerlijk met wat bolletjes en/of kruidenboter.


Een outfit met mijn nieuwe rokje van de H&M helaas was het kouder dan ik dacht dus heb ik de outfit uiteindelijk gecombineerd met een legging en mijn laarsjes.


Vorige maand was het "Dag van de leidster" bij deze dag worden alle leidster in het zonnetje gezet. Dat gebeurde ook op mijn werk. De kinderen hadden het BSO lokaal versierd en zongen voor ons. We leken wel jarig! Daarna kregen we een verwen pakket van Therme zodat we lekker konden ontspannen. nou ik kan je vertellen, dat is helemaal goed gekomen!


Afgelopen weken heb ik veel in de trein gezeten. Naar Amsterdam, Utrecht, Maarssen en Nijmegen. Dan is wachten met een kopje thee op het station toch iets minder erg. 


Na veel krultangen te hebben geprobeerd kan ik eindelijk krullen zetten. met een stijltang! Waarom heb ik dit niet eerder ontdekt? (dankjewel Ganya) Ik was zo blij dat het was gelukt. Helaas zakken ze nog wel snel uit. Iemand een tip daarvoor?


Ik heb masking tape ingeslagen. Mijn agenda was mijn eerste project met deze tape. Echt leuk om te doen! Ik ben al opzoek naar iets nieuws waarvoor ik mijn tapes kan gebruiken. 


Ik was veel te vroeg bij een afspraak. Dus kon ik mooi nog even lunchen. Ik ging voor de mozerella panine van Bakker Bart. Mocht je ooit eens in de buurt zijn. Probeer hem eens uit. Hij is echt heerlijk!

Filmpje's bewerken tot diep in de nacht. Ik hou ervan!

Wat deden jullie de afgelopen weken?

Reacties

  1. Leuk om te zien! Mijn krullen zakken ook altijd heel snel uit, dus ik zou ook graag willen weten wat te doen haha ;)
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te zien! Ik heb lekker vakantie gevierd haha, helaas is dat nu bijna weer voorbij :(

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om te kijken! En wat zie je er mooi uit op die krullen foto!

    www.so-mad.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke foto's!
    Liefs,

    www.xwiesx.wordpress.com

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden

Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik  's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn.