Doorgaan naar hoofdcontent

I took my camera with me..

Soms heb ik van die momenten en dan heb ik gewoon ergens zin in. Zo ook vandaag! Dus besloot ik mijn camera te pakken en op pad te gaan. Want hoe vaak heb ik wel niet dat ik iets zie, maar geen camera bij mij heb of op het moment dat ik een foto wil maken met mijn mobiel mijn mobiel zegt; "bekijk het maar!" Zo vervelend. Dus besloot ik vandaag een middag op pad te gaan met... mijn camera 

De foto's die ik binnen maak gaan goed, maar de foto's buiten? Daar moet ik echt nog mee oefenen. Het was lastiger dan ik dacht. Ik moet nog de goede positie zien te vinden. Want als ik met mijn oog wat moois zag was het lastig op op de camera vast te leggen. Maar oefening baart kunst, hoop ik. Ik vond het in ieder geval heerlijk om te doen, dus ik blijf zeker oefenen.

Gaan jullie weleens met jullie camera op pad?

Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Wauw, die van in het bos ofzo is best goed gelukt hoor! Mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's =]! En ja, ik ga heel vaak met mijn camera op pad =]! Bijna altijd eigenlijk wel <3! Ik zie het bijna als m'n baby haha. Moet er goed voor zorgen en wil het altijd bij mij haha ;)!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.