Doorgaan naar hoofdcontent

I took my camera with me 2


Ik ben weer met mijn camera op pad geweest, Maar wat is sneeuw lastig te fotograferen. Gelukkig "oefeing baart kunst" Want toen mijn handen bijna bevoren waren kreeg ik de smaak te pakken. Nu nog opzoek naar iets wat mij warm houd met dit weer, Zodat ik ook zonder bevroren handen foto's kan maken. Aan het einde nog even rennen met Moos om warm te worden.

Wat doen jullie met dit winterse weer?

Liefs Anouschka 

Reacties

 1. Leuk! Hoop dat er snel weer een nog dikker pak sneeuw bijkomt =]!

  xxx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahw leuke foto's! Ik wil ook graag foto's maken in de sneeuw, maar bij mij worden ze niet zo leuk geloof ik..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's zeg. Mooi zo in de sneeuw. :) vooral die met hond Moos vind ik erg leuk! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.