Doorgaan naar hoofdcontent

Follow me op bloglovin

Er gaat weer wat rond in de bloggers wereld. Namelijk dat Googl friend connect verdwijnt vanaf 1 juni. Natuurlijk hoop ik dat dit niet waar is, want GFC is een super fijne manier om bloggers te volgen. Ik ben al druk bezig om de mensen die ik via GFC volg toe te voegen aan mijn bloglovin account. Ik volg meer dan 200 verschillende blogs. Dus de komende tijd ben ik er nog wel even zoet mee.
 
Zelf heb ik ongeveer 100 volgers via GFC die vaak een lieve reactie achter laten. Maar ik moet er niet aan denken dat ik jullie als volgers kwijt raak. Veel van jullie volg ik ook. Daarom de vraag of jullie mij via Bloglovin willen gaan volgen. Zodat we elkaars blogs nog steeds kunnen bezoeken, waant we hebben er allemaal hard voor gewerkt!
 
 Follow on Bloglovin
 
 
Liefs Anouschka 


Reacties

 1. Volgens mij gaat GFC niet weg, maar Google Reader. In elk geval volgde ik je al met Bloglovin' haha. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oke, thanks. Daar ben ik echt super blij mee. Ik was al bang dat ik mijn volgers kwijt zou raken. En dat zou super zonde zijn!

   Verwijderen
 2. Nee idd, wat Luun zegt; alleen de google reader gaat weg maar GFC (gelukkig!!) niet!
  Voor het geval dat; ik volgde je volgens mij al via bloglovin:)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. gelukkig maar! Daar ben ik echt blee mee. Ik was al bang dat ik mijn volgers en de mensen die ik zelf volg kwijt zou raken. Bedankt voor het volgen! Liefs

   Verwijderen
 3. Ik wil er niet aan denken dat GFC gaat stoppen! Ik hoop dat het niet waar is.. Ik volg je nu met Bloglovin! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is google reader wat stopt, GFC blijft ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik volg je nu via bloglovin'!
  Zullen we elkaar volgen?

  Liefs,
  Vienna

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.