Doorgaan naar hoofdcontent

Review Dove creme mousse


Toen ik deze crème mousse zag moest ik denken aan het "toefje" van een cupcake. Dus vandaar de foto. Maar het bleek nog best lastig! Ik kreeg het niet voor elkaar, dus nu is het een mini toefje in een mega cupcake. Tja, het is een keer wat anders! Het design en de verpakking is echt "Dove" Strak met ronde vormen en niet te veel poes pas. Daar hou ik wel van. Al moet ik wel toegeven dat ik al gauw bezwijk onder lieve verpakkingen met veel bloemetjes. Maar voor een product zoals als dit vind ik het een mooie uitstraling hebben. 


De dop vind ik minder. Weet je waarom? Hij is niet Anouschka bestendig. Nu snap ik dat niet alle bedrijven hun verpakkingen aan kunnen passen. Maar een dop aan de onderkant werkt niet bij mij. Ik ben er nogal een kluns in. Want hoe vaak heb ik wel niet dat ik de fles op de grond laat vallen tijdens het douchen. Omdat het allemaal zo glad is. Gevolg? Een dop die er niet meer op kan en een fles die leeg stroomt. Gelukkig heeft deze fles tijdens mijn douche uurtjes nog geen kennis gemaakt met de badkamer vloer. 


Toen ik deze crème mousse thuis kreeg ben ik hem gelijk gaan testen. Ik kreeg het idee van cupcakes en scheerschuim. Het is zo gek dat dit veranderd in body wash zodra er water bij komt. Maar ondanks de substantie werkt het wel fijn. Zodra ik het op mijn lichaam aanbreng komen heerlijke geuren mij tegemoet. een frisse geur, maar wel mild zodat het niet te overheersend is. Ondanks de gekke substantie ben ik gek op dit product. Het ruikt goed en brengt fijn aan en dan is het ook nog eens verzorging voor je huid. Wat wil je nog meer? Een prima product dus. Het enige nadeel vind ik is dat als je het aanbrengt je "toefje" uit elkaar valt in meer "toefjes"" waardoor soms wat body wash verloren gaat. Maar al met al een lekker product om 's morgens mee wakker te worden. Want wat is er fijner dan een frisse geur onder de douche op de vroege morgen. 

Kennen jullie Dove crème mousse al?

Liefs Anouschka 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.