Doorgaan naar hoofdcontent

Swatch Catrice Cruise Couture


De vorige keer swatchte ik een aantal Sally Hansen lakjes voor jullie, Dat is alweer een hele tijd terug! Dus tijd voor een nieuwe swatch. Namelijk dit mooie blauwe lakje van Catrice, een echt lente-kleurtje om je outfit op te fleuren!Het lakje moet van te voren goed gerold worden. Nu vraag je je misschien af, waarom gerolt? Door te schudden krijg je luchtbellen in je nagellak en ik word daar nogal kriegel van. Door de nagellak als het ware rustige tussen je handen te rollen meng je het lakje goed. Maar ontstaan er geen bubbels. Ideaal dus! 


Het lakje is een limited edition en heet Cruise couture. Een leuke naam moet ik zeggen! Deze lak heb ik al een tijd in mijn stash. Maar doordat ik soms zoveel lakjes heb. kies ik al gauw iets "veiligs" waarvan ik weet dat het goed uitpakt. Van de week had ik een rustig dagje en besloot ik eens voor een pastel kleur te gaan. Wauw, ik ben er tevreden over. Bij 1 laagje heb je al een mooie dek laag. Maar bij twee lagen komt de kleur echt tot zijn recht! Waarom heb ik deze niet veel eerder tevoorschijn gehaald? Dit is echt mijn favoriet voor de komende tijd!


Wat is jullie ideale lente-lakje?

Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Wat een prachtig lente lakje! Ik heb een paar ideale lente lakjes, maar pastelkleurtjes blijven altijd favoriet bij mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lekker zomers kleurtje!

    Bedankt voor je tip voor de winged eyeliner! heel lief van je (:

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.