Doorgaan naar hoofdcontent

Games op de WII

Ik heb al tijden een Wii maar gebruik hem bijna niet. In je eentje vind ik het niet echt wat, Met z'n tweeen is het  al gauw een stuke leuker en game dan ook graag met mijn vriend. Gisteravond heb ik sinds lange tijd weer gegamed op de Wii samen met een vriend. Het werd erg laat ,maar het was gezellig.  Hieronder een paar games die en echte aanrader zijn;

Dit spel is gebaseerd op de film "Baas in eigen bos" wat ik zelf een erg leuke film vind. Bij deze game is het de bedoeling dat je verschillende missies volbrengt en de jager wegjaagt. Dit moet je doen door konijnen te gooien of eekhoorns. Een leuk spel die niet snel verveelt omdat er ook mini-games beschikbaar zijn.

Soms heb je tijd over voordat je bijvoorbeeld naar een afspraak moet (al gebeurd mij dat niet vaak) dan is dit spel ideaal. Bij deze game is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk jobs volbrengt in korte tijd. Van boer tot brandweerman en van postbode tot babysitter. Een leuk spel voor als je dus tijd over hebt. Wat wel een nadeel is, is dat soms niet goed uit wordt gelegd wat de bedoeling is waardoor je in het begin vaak af gaat. Een simpel maar leuk en goedkoop spel.

Vecht spellen vind ik normaal iet echt leuk. Maar deze wonderbaarlijk genoeg wel. Dat zal vast we komen omdat mijn favorieten karakters er in voor komen. Zelda, Mario en Yoshi. Bij dit spel is het de bedoeling dat je duels met elkaar aangaat. Erg leuk en heel mooi gemaakt. De kwaliteit van de game is erg goed. Dat gebeurd niet gauw bij wii spellen. 
Mario kent iedereen wel en de spellen ervan zijn ook zeer verslavend. Een tijd terug heb ik de new Mario bros geleend van mijn nichtjes. Ik kon niet ophouden met spelen. Helaas zijn Mario games voor de Wii erg duur dus heeft mijn vriend het spel gedownload voor mijn DS. Hij heeft hem alweer uitgespeeld maar ik ben nog ergens halverwege. Van de week ga maar weer eens proberen om in de volgende wereld te komen ;)
Dit zijn erg verslavende spelletjes. Helaas ook vrij prijzig daarom heb ik de games gekocht van mijn mediamarkt bonnen. Een andere sing-it versie heb ik gekocht in Duitsland dat scheelde al gauw 20 euro! Altijd leuk zulke aankopen. Dit is een karaoke game met verschillende liedjes. Dit zijn toevallig Disney liedjes maar je hebt ook top 40 nummers en highschool musical songs. Ideaal voor een meidenavond! Denk daarbij wel aan de buren want voor je het weet staan ze aan de deur "oeps"

Als laatste "Mario kart" wat is dat leuk en verslavend! Als ik het speel zit ik er helemaal in en ben ik ook niet echt vriendelijk tegen mij medespelers (A) Maar race-spellen zijn gewoon helemaal mijn ding. Lekker crossen en hopen dat je als eerste over de finish komt. Dit spel verveelt mij nooit!
 
Dit is volgens mij het spel "just dance" kijk die kinderen er helemaal op ingaan echt super cute. Ik moet gelijk denken aan mijn nichtjes en neefje als zij op de Wii gaan. leuk he?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Als alle dromen uit zouden komen..

Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn