Doorgaan naar hoofdcontent

We made a lovely cake!

Ik ben gek op zoeten dingen bakken/maken. Als ik met mijn buurmeisje (Aniek) een filmavond heb, kunnen we het niet laten om ook cupcakes te maken. Dit besluiten we vaak aan het einde van de film. Waardoor we om 1 uur s'nachts nog aan het bakken zijn. Laat kwam mijn vriend op het idee om samen wat te maken aangezien ik had gezegd dat ik zin had om wat zoets te bakken. Zo kwamen we uit op een overheerlijk recept van Bosbessen cheesecake. Kijk mee om te zien hoe we het er vanaf brachten.
Als eerste de ingredi�nten. We hebben er voor gekozen om niet alleen bosbessen te gebruiken maar ook aardbeien en bosvruchten. Dat is toch meer variatie van smaak.

De krokante bodem. Jammie!!

(Mijn vriend zijn vest zit zo lekker) Alle ingredi�nten in een schaal. Nog een beetje van dat en een beetje van dit en een hele hoop van dat. Daarna....
Mixen maar!!!
Tussendoor een foto met mijn lieverd :)
Na het mixen kon de taart in de oven. Daarna was het wachten en wachten en wachten....
Nadat de taart uit de oven was konden de heerlijke vruchten erop. Ik begin al trek te krijgen als ik het zie.
Kijk al die vruchten! Jammie!!
En toen the finishing touch
Daarna hebben we samen de taart aangesneden en geproefd. Het was echt overheerlijk en deze taart wordt vast nog vaker gemaakt.

XxX AnouschAttack

Reacties

Populaire posts van deze blog

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Als alle dromen uit zouden komen..

Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn