Doorgaan naar hoofdcontent

We made a lovely cake!

Ik ben gek op zoeten dingen bakken/maken. Als ik met mijn buurmeisje (Aniek) een filmavond heb, kunnen we het niet laten om ook cupcakes te maken. Dit besluiten we vaak aan het einde van de film. Waardoor we om 1 uur s'nachts nog aan het bakken zijn. Laat kwam mijn vriend op het idee om samen wat te maken aangezien ik had gezegd dat ik zin had om wat zoets te bakken. Zo kwamen we uit op een overheerlijk recept van Bosbessen cheesecake. Kijk mee om te zien hoe we het er vanaf brachten.
Als eerste de ingredi�nten. We hebben er voor gekozen om niet alleen bosbessen te gebruiken maar ook aardbeien en bosvruchten. Dat is toch meer variatie van smaak.

De krokante bodem. Jammie!!

(Mijn vriend zijn vest zit zo lekker) Alle ingredi�nten in een schaal. Nog een beetje van dat en een beetje van dit en een hele hoop van dat. Daarna....
Mixen maar!!!
Tussendoor een foto met mijn lieverd :)
Na het mixen kon de taart in de oven. Daarna was het wachten en wachten en wachten....
Nadat de taart uit de oven was konden de heerlijke vruchten erop. Ik begin al trek te krijgen als ik het zie.
Kijk al die vruchten! Jammie!!
En toen the finishing touch
Daarna hebben we samen de taart aangesneden en geproefd. Het was echt overheerlijk en deze taart wordt vast nog vaker gemaakt.

XxX AnouschAttack

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.