Doorgaan naar hoofdcontent

We made a lovely cake!

Ik ben gek op zoeten dingen bakken/maken. Als ik met mijn buurmeisje (Aniek) een filmavond heb, kunnen we het niet laten om ook cupcakes te maken. Dit besluiten we vaak aan het einde van de film. Waardoor we om 1 uur s'nachts nog aan het bakken zijn. Laat kwam mijn vriend op het idee om samen wat te maken aangezien ik had gezegd dat ik zin had om wat zoets te bakken. Zo kwamen we uit op een overheerlijk recept van Bosbessen cheesecake. Kijk mee om te zien hoe we het er vanaf brachten.
Als eerste de ingredi�nten. We hebben er voor gekozen om niet alleen bosbessen te gebruiken maar ook aardbeien en bosvruchten. Dat is toch meer variatie van smaak.

De krokante bodem. Jammie!!

(Mijn vriend zijn vest zit zo lekker) Alle ingredi�nten in een schaal. Nog een beetje van dat en een beetje van dit en een hele hoop van dat. Daarna....
Mixen maar!!!
Tussendoor een foto met mijn lieverd :)
Na het mixen kon de taart in de oven. Daarna was het wachten en wachten en wachten....
Nadat de taart uit de oven was konden de heerlijke vruchten erop. Ik begin al trek te krijgen als ik het zie.
Kijk al die vruchten! Jammie!!
En toen the finishing touch
Daarna hebben we samen de taart aangesneden en geproefd. Het was echt overheerlijk en deze taart wordt vast nog vaker gemaakt.

XxX AnouschAttack

Reacties

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)