Doorgaan naar hoofdcontent

Waar ligt de toekomst?

De envelop is al de deur uit. Ik ga naar de pabo!! Na veel wikken en wegen heb ik toch besloten om te gaan. Al was het wel een moeilijke keuze, al mijn stages zijn goed gegaan op een stage na. Doordat die stage echt slecht ging wilde ik niet meer verder met welke opleiding dan ook. Mijn omgeving dacht er heel anders over en hebben gezegd dat het echt iets voor mij zou zijn en er gewoon voor moest gaan. Na lang twijfelen ben ik naar verschillende open dagen geweest. Uiteindelijk is het de Pabo in Arnhem geworden al wilde ik daar eerst echt niet heen. Dit omdat ik er vorig jaar lessen gev gevolgd en ik de sfeer op school niks vond, Na de open dag heb ik  mijn mening bijgedraait. Dus hopelijk is de sfeer zoals k het de laatste keer heb meegemaakt. Ben benieuwd!!

Eerst nog even genieten van de vakantie. Al werk ik alle dagen in de week (A) Maar dat is op de BSO dus heb ik toch nog het idee dat ik heerlijk vakantie heb.
Weten jullie al wat je na de vakantie gaat doen?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.