Doorgaan naar hoofdcontent

Waar ligt de toekomst?

De envelop is al de deur uit. Ik ga naar de pabo!! Na veel wikken en wegen heb ik toch besloten om te gaan. Al was het wel een moeilijke keuze, al mijn stages zijn goed gegaan op een stage na. Doordat die stage echt slecht ging wilde ik niet meer verder met welke opleiding dan ook. Mijn omgeving dacht er heel anders over en hebben gezegd dat het echt iets voor mij zou zijn en er gewoon voor moest gaan. Na lang twijfelen ben ik naar verschillende open dagen geweest. Uiteindelijk is het de Pabo in Arnhem geworden al wilde ik daar eerst echt niet heen. Dit omdat ik er vorig jaar lessen gev gevolgd en ik de sfeer op school niks vond, Na de open dag heb ik  mijn mening bijgedraait. Dus hopelijk is de sfeer zoals k het de laatste keer heb meegemaakt. Ben benieuwd!!

Eerst nog even genieten van de vakantie. Al werk ik alle dagen in de week (A) Maar dat is op de BSO dus heb ik toch nog het idee dat ik heerlijk vakantie heb.
Weten jullie al wat je na de vakantie gaat doen?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)