Doorgaan naar hoofdcontent

Waar ligt de toekomst?

De envelop is al de deur uit. Ik ga naar de pabo!! Na veel wikken en wegen heb ik toch besloten om te gaan. Al was het wel een moeilijke keuze, al mijn stages zijn goed gegaan op een stage na. Doordat die stage echt slecht ging wilde ik niet meer verder met welke opleiding dan ook. Mijn omgeving dacht er heel anders over en hebben gezegd dat het echt iets voor mij zou zijn en er gewoon voor moest gaan. Na lang twijfelen ben ik naar verschillende open dagen geweest. Uiteindelijk is het de Pabo in Arnhem geworden al wilde ik daar eerst echt niet heen. Dit omdat ik er vorig jaar lessen gev gevolgd en ik de sfeer op school niks vond, Na de open dag heb ik  mijn mening bijgedraait. Dus hopelijk is de sfeer zoals k het de laatste keer heb meegemaakt. Ben benieuwd!!

Eerst nog even genieten van de vakantie. Al werk ik alle dagen in de week (A) Maar dat is op de BSO dus heb ik toch nog het idee dat ik heerlijk vakantie heb.
Weten jullie al wat je na de vakantie gaat doen?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.