Doorgaan naar hoofdcontent

Outfit 2

Soms heb je van die kleding stukken die je bijna niet aan doet, of kleding stukken waarvan je vergeten was dat je ze had. Ik moet toegeven dat ik best teveel kleding in mijn kast heb. Want soms kom ik iets tegen wat ik al lange niet meer aan heb gehad, Zo ook dit jurkje. Normaal had ik er een lang shirtje onder in het roze. Maar dat vond ik niet echt wat, Tot ik bij de Hema een wit straks rokje tegenkwam. De bekende rokjes van de H&M die je nu bij veel winkels kan krijgen zoals onder andere The Sting, Action en dus nu ook de Hema. Die heb ik eronder gedaan omdat ik zelf het jurkje toch iets te kort vind. Het witte rokje is veel leuker eronder dan het fel roze. Ik ben er helemaal blij mee! Hebben jullie ook kleding stukken die je af en toe weer tevoorschijn haalt??
Reacties

  1. hihi, wat grappig ik heb dat jurkje ook! Ik weet niet wat ik er bij aan moet, aangezien ik het touwtje ben verloren haha. Bij jou staat het erg leuk!
    Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.