Doorgaan naar hoofdcontent

Outfit 2

Soms heb je van die kleding stukken die je bijna niet aan doet, of kleding stukken waarvan je vergeten was dat je ze had. Ik moet toegeven dat ik best teveel kleding in mijn kast heb. Want soms kom ik iets tegen wat ik al lange niet meer aan heb gehad, Zo ook dit jurkje. Normaal had ik er een lang shirtje onder in het roze. Maar dat vond ik niet echt wat, Tot ik bij de Hema een wit straks rokje tegenkwam. De bekende rokjes van de H&M die je nu bij veel winkels kan krijgen zoals onder andere The Sting, Action en dus nu ook de Hema. Die heb ik eronder gedaan omdat ik zelf het jurkje toch iets te kort vind. Het witte rokje is veel leuker eronder dan het fel roze. Ik ben er helemaal blij mee! Hebben jullie ook kleding stukken die je af en toe weer tevoorschijn haalt??
Reacties

  1. hihi, wat grappig ik heb dat jurkje ook! Ik weet niet wat ik er bij aan moet, aangezien ik het touwtje ben verloren haha. Bij jou staat het erg leuk!
    Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)