Doorgaan naar hoofdcontent

Outfit 2

Soms heb je van die kleding stukken die je bijna niet aan doet, of kleding stukken waarvan je vergeten was dat je ze had. Ik moet toegeven dat ik best teveel kleding in mijn kast heb. Want soms kom ik iets tegen wat ik al lange niet meer aan heb gehad, Zo ook dit jurkje. Normaal had ik er een lang shirtje onder in het roze. Maar dat vond ik niet echt wat, Tot ik bij de Hema een wit straks rokje tegenkwam. De bekende rokjes van de H&M die je nu bij veel winkels kan krijgen zoals onder andere The Sting, Action en dus nu ook de Hema. Die heb ik eronder gedaan omdat ik zelf het jurkje toch iets te kort vind. Het witte rokje is veel leuker eronder dan het fel roze. Ik ben er helemaal blij mee! Hebben jullie ook kleding stukken die je af en toe weer tevoorschijn haalt??
Reacties

  1. hihi, wat grappig ik heb dat jurkje ook! Ik weet niet wat ik er bij aan moet, aangezien ik het touwtje ben verloren haha. Bij jou staat het erg leuk!
    Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.