Doorgaan naar hoofdcontent

Outfit 2

Soms heb je van die kleding stukken die je bijna niet aan doet, of kleding stukken waarvan je vergeten was dat je ze had. Ik moet toegeven dat ik best teveel kleding in mijn kast heb. Want soms kom ik iets tegen wat ik al lange niet meer aan heb gehad, Zo ook dit jurkje. Normaal had ik er een lang shirtje onder in het roze. Maar dat vond ik niet echt wat, Tot ik bij de Hema een wit straks rokje tegenkwam. De bekende rokjes van de H&M die je nu bij veel winkels kan krijgen zoals onder andere The Sting, Action en dus nu ook de Hema. Die heb ik eronder gedaan omdat ik zelf het jurkje toch iets te kort vind. Het witte rokje is veel leuker eronder dan het fel roze. Ik ben er helemaal blij mee! Hebben jullie ook kleding stukken die je af en toe weer tevoorschijn haalt??
Reacties

  1. hihi, wat grappig ik heb dat jurkje ook! Ik weet niet wat ik er bij aan moet, aangezien ik het touwtje ben verloren haha. Bij jou staat het erg leuk!
    Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..