Doorgaan naar hoofdcontent

Real Love

Afgelopen woensdag waren mijn vriend en ik een half jaar samen(wat gaat de tijd toch snel)  Dat wilde we natuurlijk wel vieren. Eerst hadden we besloten om naar het strand te gaan. Het was de dagen ervoor super lekker weer dus was het een goed moment om naar het strand te gaan. Maar helaas toen we wilde gaan was het slecht weer en konden we niet naar het strand. Aangezien we wel samen wat leuks wilde doen besloten we samen naar Utrecht te gaan. Mijn vriend komt daar vandaan en wist allemaal leuke winkels.

We gingen s'morgens al met de trein naar Utrecht zodat we genoeg tijd hadden. De hele dag hebben we gewinkeld en een heerlijke pizza gegeten bij Mario. In Utrecht schijnt het erg bekend te zijn en ik moet toegeven het zijn echt verrukkelijke pizza's! zeker voor herhaling vatbaar. Tussen het winkelen door zijn we nog thee wezen drinken om even bij te komen. We hebben een erg gezellige dag gehad! ik heb veel winkels en plekken gezien die ik nog niet kende en wat is Utrecht een mooie stad! Daarna zijn we naar Arnhem gegaan om samen wat te gaan eten. Allebei hadden we een drie-gangen menu en dat was erg lekker. Moe en voldaan zijn we naar huis gegaan. Wat een heerlijke dag! ik heb echt genoten!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)