Doorgaan naar hoofdcontent

Real Love

Afgelopen woensdag waren mijn vriend en ik een half jaar samen(wat gaat de tijd toch snel)  Dat wilde we natuurlijk wel vieren. Eerst hadden we besloten om naar het strand te gaan. Het was de dagen ervoor super lekker weer dus was het een goed moment om naar het strand te gaan. Maar helaas toen we wilde gaan was het slecht weer en konden we niet naar het strand. Aangezien we wel samen wat leuks wilde doen besloten we samen naar Utrecht te gaan. Mijn vriend komt daar vandaan en wist allemaal leuke winkels.

We gingen s'morgens al met de trein naar Utrecht zodat we genoeg tijd hadden. De hele dag hebben we gewinkeld en een heerlijke pizza gegeten bij Mario. In Utrecht schijnt het erg bekend te zijn en ik moet toegeven het zijn echt verrukkelijke pizza's! zeker voor herhaling vatbaar. Tussen het winkelen door zijn we nog thee wezen drinken om even bij te komen. We hebben een erg gezellige dag gehad! ik heb veel winkels en plekken gezien die ik nog niet kende en wat is Utrecht een mooie stad! Daarna zijn we naar Arnhem gegaan om samen wat te gaan eten. Allebei hadden we een drie-gangen menu en dat was erg lekker. Moe en voldaan zijn we naar huis gegaan. Wat een heerlijke dag! ik heb echt genoten!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.