Doorgaan naar hoofdcontent

How to wear...Red jeans


Heerlijk vind ik het om leuke outfits samen te stellen. Soms pak ik een item uit mijn kast die ik al lang niet heb gedragen, om er een leuke outfit mee samen te stelen, en wat is het dan heerlijk als mensen vragen of je nieuwe kleren hebt. Terwijl het een item was die je normaal minder draagt. Ik hou ervan! Ik ben al weken op zoek naar een groene broek. Aangezien ze erg prijzig zijn en ik nog geen parttime baantje heb kunnen vinden heb ik nog geen groene broek kunnen vinden. Maar toen mijn vriend en ik samen in Wageningen waren vond hij wel wat anders leuks voor mij....Namelijk een rode broek! Ik heb letterlijk een half uur voor de spiegel staan draaien; zit hij wel goed? maakt de broek mij niet te dik? Valt die mooi? en ga zo maar door! Ik twijfelde of ik hem zou kopen, aangezien ik niet veel geld heb op het moment. Maar toen ik hem aanhad betrapte ik mijzelf erop dat ik verschillende outfits aan het bedenken was. Nadat mijn vriend een paar keer had gezegd dat die echt super mooi stond heb ik hem toch maar gekocht, en daar heb ik geen spijt van! Want een leuke broek voor 10 euro, Die kan toch niemand laten liggen?


Maar hoe kan je een rode broek nou op een leuke manier dragen? Ik heb wat outfits samen gesteld.

Schoenen
Veel schoenen staan leuk bij een red jeans. Het ligt er maar net aan voor welke look wil gaan. Ga je voor een stoere look? Dan zou ik voor sneakers of stoere laarzen gaan. Wil je een meer pretty look, ga dan voor mooie pumps in zwart of een felle kleur. Zie je het niet zitten om de hele dag op hakken te lopen, maar hou je meer van de pretty look? Ga dan voor leuke ballerina's


Tops
Als topje is er veel keus. Ga voor felle kleuren (colourblocking) Of voor een meer neutrale kleur zoals zwart of wit. Ik vind het allebei erg leuk staan, wat ik niet gauw zou doen, is er een groen shirt erboven dragen, omdat ik bang ben dat je dan een "aardbei" effect krijgt. Om het shirt op te fleuren kan je de outfit af maken met een zwarte of gekleurde blazer. 


Accessoires
Gekleurde armbanden in het rood of passend bij gekleurde pumps zijn natuurlijk super mooi. Wil je liever je outfit wat rustiger houden, omdat de rest van je outfit al kleurrijk is? Ga dan voor sieraden met een wat rustigere look zodat de aandacht bij de kleurrijke outfit blijft. 

Wat vinden jullie van deze rubriek? en welk item zouden jullie willen zien?

XxX AnouschAttack


Reacties

 1. erg leuk gedaan! ik wil ook heel graag zo'n broek maar het staat me niet ;$

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het lijkt me super vet om een rode jeans te hebben maar ik vind dat het mij echt niet staat! Wel een leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk gedaan! Ik wil ook graag zo'n broek! :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil ook een rode broek kopennnn :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk, en mooie combinaties heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Great - like both of the looks :)

  http://www.styleundsein.de

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?