Doorgaan naar hoofdcontent

How to wear...Red jeans


Heerlijk vind ik het om leuke outfits samen te stellen. Soms pak ik een item uit mijn kast die ik al lang niet heb gedragen, om er een leuke outfit mee samen te stelen, en wat is het dan heerlijk als mensen vragen of je nieuwe kleren hebt. Terwijl het een item was die je normaal minder draagt. Ik hou ervan! Ik ben al weken op zoek naar een groene broek. Aangezien ze erg prijzig zijn en ik nog geen parttime baantje heb kunnen vinden heb ik nog geen groene broek kunnen vinden. Maar toen mijn vriend en ik samen in Wageningen waren vond hij wel wat anders leuks voor mij....Namelijk een rode broek! Ik heb letterlijk een half uur voor de spiegel staan draaien; zit hij wel goed? maakt de broek mij niet te dik? Valt die mooi? en ga zo maar door! Ik twijfelde of ik hem zou kopen, aangezien ik niet veel geld heb op het moment. Maar toen ik hem aanhad betrapte ik mijzelf erop dat ik verschillende outfits aan het bedenken was. Nadat mijn vriend een paar keer had gezegd dat die echt super mooi stond heb ik hem toch maar gekocht, en daar heb ik geen spijt van! Want een leuke broek voor 10 euro, Die kan toch niemand laten liggen?


Maar hoe kan je een rode broek nou op een leuke manier dragen? Ik heb wat outfits samen gesteld.

Schoenen
Veel schoenen staan leuk bij een red jeans. Het ligt er maar net aan voor welke look wil gaan. Ga je voor een stoere look? Dan zou ik voor sneakers of stoere laarzen gaan. Wil je een meer pretty look, ga dan voor mooie pumps in zwart of een felle kleur. Zie je het niet zitten om de hele dag op hakken te lopen, maar hou je meer van de pretty look? Ga dan voor leuke ballerina's


Tops
Als topje is er veel keus. Ga voor felle kleuren (colourblocking) Of voor een meer neutrale kleur zoals zwart of wit. Ik vind het allebei erg leuk staan, wat ik niet gauw zou doen, is er een groen shirt erboven dragen, omdat ik bang ben dat je dan een "aardbei" effect krijgt. Om het shirt op te fleuren kan je de outfit af maken met een zwarte of gekleurde blazer. 


Accessoires
Gekleurde armbanden in het rood of passend bij gekleurde pumps zijn natuurlijk super mooi. Wil je liever je outfit wat rustiger houden, omdat de rest van je outfit al kleurrijk is? Ga dan voor sieraden met een wat rustigere look zodat de aandacht bij de kleurrijke outfit blijft. 

Wat vinden jullie van deze rubriek? en welk item zouden jullie willen zien?

XxX AnouschAttack


Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.