Doorgaan naar hoofdcontent

My music of the moment.. Miss nothing??

Vorige keer konden jullie luisteren naar een nummer van Selena Comez! Een nummer waar ik helemaal weg van ben omdat er een mooie boodschap achter zit.Wat een uiteenlopende reacties heb ik gehad! Heel leuk! Aangezien mijn muzieksmaak uiteenlopend is komt er nu een nummer waar ik helemaal weg van ben. Die een hele andere stijl heeft, dan het rustige nummer van Selena Comez.  Ik kan wel zeggen dat het totaal tegenover gestelde is. Ben jij benieuwd welk nummer? kijk dan gauw verder. 

Taylor Momsen werd vooral bekend door haar rol als Jenny in Gossip Girl. Maar ze heeft meer in huis! Nadat haar stijl steeds meer eigen werd in de serie en ze steeds meer haar eigen weg ging is ze begonnen aan een band The pretty Recklass waar ze zelf de nummers van schrijft.. Lekker muziek waar je helemaal los op kan gaan, tenminste als je er van houd. Ze is met haar band al een aantal keer in Nederland geweest. Helaas heb ik er nog niet bij kunnen zijn. Maar ik hoop gauw een keer een kaartje te kunnen bemachtigen. Hieronder de nummers die ik het mooist vind. 
Dit nummer was het eerste nummer wat ik hoorde van de band. Ik was meteen verkocht!
Zet de volumeknop maar hoger! 

Ik vraag mij echt af wat jullie er van vinden. Kende Jullie Taylor Momsen al? en wisten jullie dat ze in een band zit? Of is dit totaal niet jullie ding? Let me know!

XxX AnouschAttack

Reacties

 1. Die liedjes zijn echt leuk (;

  Liefs Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thank you so much for follow me and I am following you back in return
  @MyLyfeMyStory

  My Lyfe ; My Story


  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke liedjes!
  Ik volg je nu via GFC & bloglovin, volg je me terug?
  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaa love The Pretty Reckless! Ik vind 'You' en 'Nothing Left To Lose' ook heel mooi, die zijn wel wat zachter enzo, maar die moet je ook even luisteren! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..