Doorgaan naar hoofdcontent

Outfit 7 Blue my mind!

Jullie konden vanmiddag al een snapshot zien van mijn outfit. Ik wilde ook een filmpje uploaden maar helaas gaat dat niet lukken. Eerst filmde ik en toen kwam mijn moeder binnen, waardoor ik een half filmpje had. Daarna was de camera uitgevallen waardoor niet alles was gefilmd. Vervolgens kreeg ik ze niet op mijn laptop en het filmpje wat ik daarna maakte had ik verkeerd gefilterd (gedraaid) dus dat was ook niet wat. Al met al zat het dus niet echt mee. Maar aangezien ik wel graag mijn outfit wilde plaatsen heb ik foto's gemaakt. Zodat jullie toch mijn OOTD kunnen zien.
Deze blauwe blouse kocht ik een tijd terug bij de New-Yorker. Na verschillende outfits aan gehad te hebben met deze blouse, is dit toch mijn lievelingsoutfit. Het blousje knalt er lekker uit ondanks dat het een lichte kleur is. 
Bij het shirtje draag ik een DIY ketting namelijk mijn Diamond necklass. Ik wilde die al een tijd lang. Maar ze waren alleen te koop in Amerika. Toen heb ik ervoor gekozen om er zelf een te maken. 
Bij het blauwe blousje draag ik mijn hello kitty oorbellen die ik van mijn vriend heb gekregen.
met armband!
Vinden jullie het ook zo heerlijk om in de vakantie je kledingkast overhoop te halen om de leukste outfits samen te stellen?

XxX AnouschAttack

Reacties

 1. Stoere outfit! Jammer dat het filmen niet helemaal lukte! Ik vind het af en toe leuk om m'n kledingkast helemaal overhoop te gooien en opnieuw in te richten. Wel kom ik altijd nog een shirtje tegen waarvan ik niet meer wist dat ik hem nog had...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh! Die Hello Kitty oorbellen zijn echt heel leuk! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er leuk uit !
  ik volg je vanaf nu via gfc en bloglovin.
  ik zoi het erg leuk vinden als je me terug volgt.
  x

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?