Doorgaan naar hoofdcontent

My music of the moment..

Afgelopen week liet ik jullie het nummer van Jojo zien. Wat een leuke reacties kreeg ik van jullie. Deze week heb ik weer een ander nummer waar ik helemaal weg van ben. Namelijk...

Selena Comes & The Script- Who says 

Dit nummer spreekt mij erg aan. Vooral als ik het even niet meer zie zitten. Hoe vaak ik wel niet heb gehoord dat ik iets niet kan. En ook al gaat dit liedje over uiterlijk en innerlijk. Ik moet er bij dit nummer elke keer weer aan denk dan dat k het toch dingen voor elkaar heb gekregen die volgens mij omgeving mij nooit zouden lukken.. Ik zou nooit kunnen leren, hoorde ik op de basisschool. Niveau 2 zou te hoog zijn. Uiteindelijk heb ik 2 opleidingen gedaan op het mbo en zit ik nu op het hbo en wil ik lerares worden. Wie had dat ooit gedacht? Zo zie je maar weer. Laat je niks aanpraten door anderen. Als je in jezelf gelooft kan het! Ook al gaat het maar om de kleinste dingen. Als je maar in jezelf gelooft dan gaat het je helemaal lukken!

Zijn jullie trots op iets waarvan niemand dacht dat je het zo bereiken?

XxX AnouschAttack

Reacties

 1. Helemaal gelijk heb je!
  Dankje voor je ontzettend lieve comment, ik waardeer het enorm. Vooral het feit dat je in één keer 'de spelfout' van mijn blogtitel begreep ;)

  Loves,
  Rowan

  www.redreidinghood.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat liedje is echt leuk :) Veel succes met je studie ;)

  Liefs Manon
  Believe-in-your-own-dreams.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben niet zo van Selene Gomez, maar wat goed dat je dat allemaal hebt bereikt so far! (:

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.