Doorgaan naar hoofdcontent

My music of the moment..

Afgelopen week liet ik jullie het nummer van Jojo zien. Wat een leuke reacties kreeg ik van jullie. Deze week heb ik weer een ander nummer waar ik helemaal weg van ben. Namelijk...

Selena Comes & The Script- Who says 

Dit nummer spreekt mij erg aan. Vooral als ik het even niet meer zie zitten. Hoe vaak ik wel niet heb gehoord dat ik iets niet kan. En ook al gaat dit liedje over uiterlijk en innerlijk. Ik moet er bij dit nummer elke keer weer aan denk dan dat k het toch dingen voor elkaar heb gekregen die volgens mij omgeving mij nooit zouden lukken.. Ik zou nooit kunnen leren, hoorde ik op de basisschool. Niveau 2 zou te hoog zijn. Uiteindelijk heb ik 2 opleidingen gedaan op het mbo en zit ik nu op het hbo en wil ik lerares worden. Wie had dat ooit gedacht? Zo zie je maar weer. Laat je niks aanpraten door anderen. Als je in jezelf gelooft kan het! Ook al gaat het maar om de kleinste dingen. Als je maar in jezelf gelooft dan gaat het je helemaal lukken!

Zijn jullie trots op iets waarvan niemand dacht dat je het zo bereiken?

XxX AnouschAttack

Reacties

 1. niks voor mij =3 wel tof dit soort posts!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal gelijk heb je!
  Dankje voor je ontzettend lieve comment, ik waardeer het enorm. Vooral het feit dat je in één keer 'de spelfout' van mijn blogtitel begreep ;)

  Loves,
  Rowan

  www.redreidinghood.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat liedje is echt leuk :) Veel succes met je studie ;)

  Liefs Manon
  Believe-in-your-own-dreams.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben niet zo van Selene Gomez, maar wat goed dat je dat allemaal hebt bereikt so far! (:

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..