Doorgaan naar hoofdcontent

My music of the moment..

Afgelopen week liet ik jullie het nummer van Jojo zien. Wat een leuke reacties kreeg ik van jullie. Deze week heb ik weer een ander nummer waar ik helemaal weg van ben. Namelijk...

Selena Comes & The Script- Who says 

Dit nummer spreekt mij erg aan. Vooral als ik het even niet meer zie zitten. Hoe vaak ik wel niet heb gehoord dat ik iets niet kan. En ook al gaat dit liedje over uiterlijk en innerlijk. Ik moet er bij dit nummer elke keer weer aan denk dan dat k het toch dingen voor elkaar heb gekregen die volgens mij omgeving mij nooit zouden lukken.. Ik zou nooit kunnen leren, hoorde ik op de basisschool. Niveau 2 zou te hoog zijn. Uiteindelijk heb ik 2 opleidingen gedaan op het mbo en zit ik nu op het hbo en wil ik lerares worden. Wie had dat ooit gedacht? Zo zie je maar weer. Laat je niks aanpraten door anderen. Als je in jezelf gelooft kan het! Ook al gaat het maar om de kleinste dingen. Als je maar in jezelf gelooft dan gaat het je helemaal lukken!

Zijn jullie trots op iets waarvan niemand dacht dat je het zo bereiken?

XxX AnouschAttack

Reacties

 1. niks voor mij =3 wel tof dit soort posts!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal gelijk heb je!
  Dankje voor je ontzettend lieve comment, ik waardeer het enorm. Vooral het feit dat je in één keer 'de spelfout' van mijn blogtitel begreep ;)

  Loves,
  Rowan

  www.redreidinghood.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat liedje is echt leuk :) Veel succes met je studie ;)

  Liefs Manon
  Believe-in-your-own-dreams.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben niet zo van Selene Gomez, maar wat goed dat je dat allemaal hebt bereikt so far! (:

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)