Doorgaan naar hoofdcontent

My music of the moment..

Afgelopen week liet ik jullie het nummer van Jojo zien. Wat een leuke reacties kreeg ik van jullie. Deze week heb ik weer een ander nummer waar ik helemaal weg van ben. Namelijk...

Selena Comes & The Script- Who says 

Dit nummer spreekt mij erg aan. Vooral als ik het even niet meer zie zitten. Hoe vaak ik wel niet heb gehoord dat ik iets niet kan. En ook al gaat dit liedje over uiterlijk en innerlijk. Ik moet er bij dit nummer elke keer weer aan denk dan dat k het toch dingen voor elkaar heb gekregen die volgens mij omgeving mij nooit zouden lukken.. Ik zou nooit kunnen leren, hoorde ik op de basisschool. Niveau 2 zou te hoog zijn. Uiteindelijk heb ik 2 opleidingen gedaan op het mbo en zit ik nu op het hbo en wil ik lerares worden. Wie had dat ooit gedacht? Zo zie je maar weer. Laat je niks aanpraten door anderen. Als je in jezelf gelooft kan het! Ook al gaat het maar om de kleinste dingen. Als je maar in jezelf gelooft dan gaat het je helemaal lukken!

Zijn jullie trots op iets waarvan niemand dacht dat je het zo bereiken?

XxX AnouschAttack

Reacties

 1. niks voor mij =3 wel tof dit soort posts!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal gelijk heb je!
  Dankje voor je ontzettend lieve comment, ik waardeer het enorm. Vooral het feit dat je in één keer 'de spelfout' van mijn blogtitel begreep ;)

  Loves,
  Rowan

  www.redreidinghood.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat liedje is echt leuk :) Veel succes met je studie ;)

  Liefs Manon
  Believe-in-your-own-dreams.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben niet zo van Selene Gomez, maar wat goed dat je dat allemaal hebt bereikt so far! (:

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Als alle dromen uit zouden komen..

Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn