Doorgaan naar hoofdcontent

Review Bodybutter Blueberry & Lychee


Van de week kocht ik een heerlijke Butty Butter bij de kruitvat. Aangezien ik erg nieuwsgierig was hoe die zou zijn heb ik hem thuis gelijk uitgeprobeerd. En ik moet zeggen dat die erg fijn is. Aangezien andere butty butters vaak wat prijziger zijn. Leek het mij leuk om hier een review over te maken aangezien deze body butter wat goedkoper is. Benieuwd wat mijn mening is? Lees dan gauw verder..

Dit belooft het product

"kruitvat Body butter blueberry&luchee is als een exotische vakantie voor je huid. Voel hoe zacht en soepel het je huid laat voelen en laat de frisse geur je zinnen prikkelen. Dermatalogisch getest"


De verpakking

De verpakking sprak mij gelijk aan in de winkel. Ik was aan het kijken bij de de gezicht en huidverzorging. Toen deze vrolijke verpakking mij op viel. Een mooi roze kleurtje met op de deksel de ingrediënten die er in zijn verwerkt. De verpakking is stevig met een goede draai dop en er zit maar liefst 200 ml in. Dus komende tijd kan ik nog voorruit.


Hoe werkt het?

Dit product breng je aan over je hele lichaam na een heerlijk bad of een douche. Ik heb hem alleen nog maar gebruikt voor mijn gezicht. Maar ik moet zeggen, het ruikt heerlijk. Body Butter is in dit geval een harde wit/roze substantie die je uitsmeer op je gezicht. In het begin moest ik er aan wennen dat het zo stevig is. Aangezien de meeste creme's wat zachter en soepeler zijn. Je doet een klein beetje butty butter op je hand en smeer dat in je gezicht. Ik doe altijd mijn wangen voorhoofd neus en kin. Die gebieden zijn bij mij altijd erg droog en zien er niet goed uit. De body butter masseer ik in, door draaiende bewegingen te maken.


Wat is mijn mening?

Een super fijn product. Ik was erg benieuwd of dat kon voor een bedrag van €2,50. Maar het is dus mogelijk! De body butter maakt mijn huid zacht en ik moet toegeven dat het erg rustgevend werkt. Misschien zit dat tussen mijn oren, maar misschien ook niet. Maar ik wordt er heerlijk ontspannen van. Bij sommige cremes blijf je een soort vette laag voelen op je huid. Maar ik merk dat deze body butter erg goed in mijn huid trekt. Als ik een cijfer mocht geven, dan zou dat absoluut een 9 zijn.


Kopen jullie weleens beauty producten bij de kruitvat?

XxX AnouschAttack

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Als alle dromen uit zouden komen..

Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn