Doorgaan naar hoofdcontent

Review Bodybutter Blueberry & Lychee


Van de week kocht ik een heerlijke Butty Butter bij de kruitvat. Aangezien ik erg nieuwsgierig was hoe die zou zijn heb ik hem thuis gelijk uitgeprobeerd. En ik moet zeggen dat die erg fijn is. Aangezien andere butty butters vaak wat prijziger zijn. Leek het mij leuk om hier een review over te maken aangezien deze body butter wat goedkoper is. Benieuwd wat mijn mening is? Lees dan gauw verder..

Dit belooft het product

"kruitvat Body butter blueberry&luchee is als een exotische vakantie voor je huid. Voel hoe zacht en soepel het je huid laat voelen en laat de frisse geur je zinnen prikkelen. Dermatalogisch getest"


De verpakking

De verpakking sprak mij gelijk aan in de winkel. Ik was aan het kijken bij de de gezicht en huidverzorging. Toen deze vrolijke verpakking mij op viel. Een mooi roze kleurtje met op de deksel de ingrediĆ«nten die er in zijn verwerkt. De verpakking is stevig met een goede draai dop en er zit maar liefst 200 ml in. Dus komende tijd kan ik nog voorruit.


Hoe werkt het?

Dit product breng je aan over je hele lichaam na een heerlijk bad of een douche. Ik heb hem alleen nog maar gebruikt voor mijn gezicht. Maar ik moet zeggen, het ruikt heerlijk. Body Butter is in dit geval een harde wit/roze substantie die je uitsmeer op je gezicht. In het begin moest ik er aan wennen dat het zo stevig is. Aangezien de meeste creme's wat zachter en soepeler zijn. Je doet een klein beetje butty butter op je hand en smeer dat in je gezicht. Ik doe altijd mijn wangen voorhoofd neus en kin. Die gebieden zijn bij mij altijd erg droog en zien er niet goed uit. De body butter masseer ik in, door draaiende bewegingen te maken.


Wat is mijn mening?

Een super fijn product. Ik was erg benieuwd of dat kon voor een bedrag van €2,50. Maar het is dus mogelijk! De body butter maakt mijn huid zacht en ik moet toegeven dat het erg rustgevend werkt. Misschien zit dat tussen mijn oren, maar misschien ook niet. Maar ik wordt er heerlijk ontspannen van. Bij sommige cremes blijf je een soort vette laag voelen op je huid. Maar ik merk dat deze body butter erg goed in mijn huid trekt. Als ik een cijfer mocht geven, dan zou dat absoluut een 9 zijn.


Kopen jullie weleens beauty producten bij de kruitvat?

XxX AnouschAttack

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.