Doorgaan naar hoofdcontent

you spin my head right round right round...

Db4f2825a8f75aacac2ae32aec0fbe24_large

Zoals jullie misschien hebben gezien heb ik niet meer om de dag gepost de laatste tijd. Dit komt doordat ik veel grote opdrachten heb op school, verslagen heb moeten typen + nog aantal typen en ik naar Antwerpen ben geweest. Aankomende weken ben ik ook erg druk. Ik ben hard aan het leren voor de landelijke toets van Rekenen en Taal. Die moet ik halen anders moet ik stoppen met de opleiding, Ik denk dat jullie wel snappen dat dat even voor gaat. Komende tijd post ik dus iets minder en niet meer om de dag. Ik hoop dat jullie mijn blog blijven bezoeken, en als je wilt kan je altijd nog rond neuzen op mijn blog naar andere artikelen. Zodat je toch wat te lezen hebt. Komende tijd ben ik er dus nog wel. Maar iets minder dan normaal. Ik hoop dat jullie het begrijpen, en voor je het weet....Post ik gewoon weer om de dag. Want ik kan jullie niet missen! en het bloggen ook niet!

Liefs AnouschAttack

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)