Doorgaan naar hoofdcontent

Little footsteps on the floor..What would it be?!


Tumblr_m361e4ldk11rro0oqo1_500_large

Als ik in bed lig, hoor ik honderden geluiden om mij heen. Iemand die de trap op loopt. Het getik van de regen tegen mijn ramen. Knisperende geluiden op mijn kamer en zie ik schaduwen in de gang. Onderhand ben ik dit wel gewend van mijzelf en val ik uiteindelijk wel in slaap. Maar vanmiddag...toen had ik het echt niet meer.Ik lag heerlijk op bed even te luieren samen met mijn vriend na een te lange schooldag. Ik hoorde geluiden van beneden. Tenminste, dat dacht ik. Maar dat kon het niet zijn. Ik zei al tegen mijn vriend ; "is er iemand beneden?" Maar even later was het geluid weg. Dus besteedde ik er verder geen aandacht aan. totdat ik mijn gedachten was verzonken en naar links keek. Ik zag een kledingstuk bewegen. Nu word ik helemaal gek dacht ik nog. Toen keek ik nog en keer en zag ik een kat. Het dringende even niet tot mij door. Maar toen dat gebeurde riep ik keihard. AAAAHH een kat! Terwijl ik gek ben op die lieve beesten. Het was een schik reactie, aangezien wij geen kat hebben had ik niet verwacht dat er een op mijn kamer zou zijn. Dus we hebben de kat snel even geaaid en toen naar buiten gezet. Hopelijk heeft de kat niet te lang opgesloten gezeten. Al heeft hij het volgens mij naar wel naar zijn zin gehad. Op mijn fleece kleed lag een afdruk van het beestje. Tja, dat was even schrikken! Maar ik had gelijk inspiratie voor een post.


425425_230209227063412_100002230093418_506671_2036436148_n_large

hallo, daar!

Tumblr_m3pyh14n7y1ruh223o1_500_large

aaah, de tweede van rechts!

427947_293865717355123_203241316417564_656544_184494954_n_large

Precies dezelfde kat als die vanmiddag op bezoek kwam

25i2qer_large

broer en zus 

Tumblr_m3amgxhadn1rtbohgo1_500_large

even een tukje doen!

A-cute-animals-14_large

Deze moest er even tussendoor. Lief he? 

Tumblr_m3m07k3vnh1r08ni6o1_400_large

Hebben jullie ook weleens een huisdier op bezoek gehad?
En wat vinden jullie de liefste foto? 

XxX AnouschAttack

Reacties

 1. Awh super cute, nee eigenlijk nooit me moeder is allergisch voor katten, honden enzo. Dus die komen hier niet in huis.
  Liefs, Mi-lou

  www.bebeautyfullbymy.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat een lieve plaatjes! En wat een grappig haha :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, dat was wel spannend, haha! Ah die plaatjes zijn té schattig! Ik heb eigenlijk alleen maar van een vogel bezoek gehad.. ;) die kwam zomaar ons huis binnenvliegen, haha. liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love katten ! We hebben er zelf 3. Alleen is er eentje nu al 3 weken vermist :(

  Chica de Ahora

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?