Doorgaan naar hoofdcontent

Little footsteps on the floor..What would it be?!


Tumblr_m361e4ldk11rro0oqo1_500_large

Als ik in bed lig, hoor ik honderden geluiden om mij heen. Iemand die de trap op loopt. Het getik van de regen tegen mijn ramen. Knisperende geluiden op mijn kamer en zie ik schaduwen in de gang. Onderhand ben ik dit wel gewend van mijzelf en val ik uiteindelijk wel in slaap. Maar vanmiddag...toen had ik het echt niet meer.Ik lag heerlijk op bed even te luieren samen met mijn vriend na een te lange schooldag. Ik hoorde geluiden van beneden. Tenminste, dat dacht ik. Maar dat kon het niet zijn. Ik zei al tegen mijn vriend ; "is er iemand beneden?" Maar even later was het geluid weg. Dus besteedde ik er verder geen aandacht aan. totdat ik mijn gedachten was verzonken en naar links keek. Ik zag een kledingstuk bewegen. Nu word ik helemaal gek dacht ik nog. Toen keek ik nog en keer en zag ik een kat. Het dringende even niet tot mij door. Maar toen dat gebeurde riep ik keihard. AAAAHH een kat! Terwijl ik gek ben op die lieve beesten. Het was een schik reactie, aangezien wij geen kat hebben had ik niet verwacht dat er een op mijn kamer zou zijn. Dus we hebben de kat snel even geaaid en toen naar buiten gezet. Hopelijk heeft de kat niet te lang opgesloten gezeten. Al heeft hij het volgens mij naar wel naar zijn zin gehad. Op mijn fleece kleed lag een afdruk van het beestje. Tja, dat was even schrikken! Maar ik had gelijk inspiratie voor een post.


425425_230209227063412_100002230093418_506671_2036436148_n_large

hallo, daar!

Tumblr_m3pyh14n7y1ruh223o1_500_large

aaah, de tweede van rechts!

427947_293865717355123_203241316417564_656544_184494954_n_large

Precies dezelfde kat als die vanmiddag op bezoek kwam

25i2qer_large

broer en zus 

Tumblr_m3amgxhadn1rtbohgo1_500_large

even een tukje doen!

A-cute-animals-14_large

Deze moest er even tussendoor. Lief he? 

Tumblr_m3m07k3vnh1r08ni6o1_400_large

Hebben jullie ook weleens een huisdier op bezoek gehad?
En wat vinden jullie de liefste foto? 

XxX AnouschAttack

Reacties

 1. Awh super cute, nee eigenlijk nooit me moeder is allergisch voor katten, honden enzo. Dus die komen hier niet in huis.
  Liefs, Mi-lou

  www.bebeautyfullbymy.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat een lieve plaatjes! En wat een grappig haha :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, dat was wel spannend, haha! Ah die plaatjes zijn té schattig! Ik heb eigenlijk alleen maar van een vogel bezoek gehad.. ;) die kwam zomaar ons huis binnenvliegen, haha. liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love katten ! We hebben er zelf 3. Alleen is er eentje nu al 3 weken vermist :(

  Chica de Ahora

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Als alle dromen uit zouden komen..

Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn