Doorgaan naar hoofdcontent

New in, Lovely little jewellery


Op de koninginnen nacht markt waren veel leuke kraampjes. Mijn oog viel op een kraampje waar allemaal leuke en lieve sieraden hingen. Toen ik dichterbij kwam zag ik dat de tafel vol stond met sieraden bakjes. Allemaal verdeeld in kleur en soort. Super leuk natuurlijk! Toen ik verder keek zag ik dat het allemaal verschillende hangertjes waren. Van groot tot klein van uil tot hartje. Voor elk wat wils. Nu ben ik gewend dat deze hangertjes vaak super duur zijn, helemaal als je erg nog een ketting of armband van wil maken. Daarom laat ik ze vaak hangen. Maar deze hangertjes? Die waren spotgoedkoop! kijken jullie mee?

Als eerste een Keltisch teken. Daar hou ik wel van, geen idee waarom. Maar ik vind het gewoon wat sprookjes achtig hebben. Thuis had ik nog zat kettinkjes liggen dus die kon ik mooi gebruiken om hem aan te hangen. De prijs was ook verrassend laag. Hij is maar €0, 50 terwijl je normaal veel meer betaald voor dit Keltische teken.Mijn vriend was ook mee en die heeft ook een paar leuke dingen gevonden. Doordat de kraam zo groot was en er zoveel keus was zag ik door de bomen het bos niet meer. Gelukkig weet mijn vriend precies wat ik leuk vind en kwam hij met een paar leuke hangers aan zetten. Zoals deze! Leuke zwaarden voor maar €0,40 per stuk. Ik had thuis nog ringetjes en oorbellen hangen en die heb ik er gelijk aan gemaakt. Ik heb er al veel reacties op gehad. 


Een leuke geldzak. Ik moest gelijk aan Dagobert Duck denken en zijn geld pak huis. Ik weet nog niet wat ik met dit hangertje ga doen. Maar daar vind ik nog wel wat voor. Ach en voor €0,25 doe ik niet moeilijk


Twee lieve konijntjes. Konijnen zijn mijn lieveling dieren , dus deze moest ik gewoon kopen toen ik ze zag. Ze waren maar € 0,40 Een  koopje toch! 


En nog als laatste de Boeddha voor maar €0,15 cent. Echt super mooi en subtiel. Ik wilde al een tijdje een Boeddha hanger maar deze zijn niet zo makkelijk te krijgen. Ik heb hem zelf gekocht maar ondanks dat hoop ik dat die geluk brengt en anders kan ik altijd nog de boeddha lenen van een goede vriendin van mij. Ze heeft altijd haar ketting met Boeddha mee in haar tas, en als ik even een geluksmoment nodig heb. voor bij een sollicitatie, presentatie of toets. Krijg ik hem vaak mee, voor dat net beetje extra geluk! super lief toch?

Kopen jullie veel sieraden?

XxXAnouschAttack

Reacties

 1. Leuk, ik koop tegenwoordig geen sieraden meer omdat ik ze zelf verkoop, ik koop ze dus van me zelf ;)
  Liefs, Mi-lou

  www.bebeautyfullbymy.blogpspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heey, die tweede foto, dat symbool staat voor de 3 eenheid: Vader, Zoon en Heilige Geest.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. superleuk! Ik hou ook van sieraden
  Liefs
  Nathalie
  http://curls-and-bags.blogspot.com
  ps we hebben een leuke winactie online om 9 nagellakjes te winnen! Zeker eens komen kijken dus ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow! i love this accessoriez! so unique! so cool!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..