Doorgaan naar hoofdcontent

New in, Lovely little jewellery


Op de koninginnen nacht markt waren veel leuke kraampjes. Mijn oog viel op een kraampje waar allemaal leuke en lieve sieraden hingen. Toen ik dichterbij kwam zag ik dat de tafel vol stond met sieraden bakjes. Allemaal verdeeld in kleur en soort. Super leuk natuurlijk! Toen ik verder keek zag ik dat het allemaal verschillende hangertjes waren. Van groot tot klein van uil tot hartje. Voor elk wat wils. Nu ben ik gewend dat deze hangertjes vaak super duur zijn, helemaal als je erg nog een ketting of armband van wil maken. Daarom laat ik ze vaak hangen. Maar deze hangertjes? Die waren spotgoedkoop! kijken jullie mee?

Als eerste een Keltisch teken. Daar hou ik wel van, geen idee waarom. Maar ik vind het gewoon wat sprookjes achtig hebben. Thuis had ik nog zat kettinkjes liggen dus die kon ik mooi gebruiken om hem aan te hangen. De prijs was ook verrassend laag. Hij is maar €0, 50 terwijl je normaal veel meer betaald voor dit Keltische teken.Mijn vriend was ook mee en die heeft ook een paar leuke dingen gevonden. Doordat de kraam zo groot was en er zoveel keus was zag ik door de bomen het bos niet meer. Gelukkig weet mijn vriend precies wat ik leuk vind en kwam hij met een paar leuke hangers aan zetten. Zoals deze! Leuke zwaarden voor maar €0,40 per stuk. Ik had thuis nog ringetjes en oorbellen hangen en die heb ik er gelijk aan gemaakt. Ik heb er al veel reacties op gehad. 


Een leuke geldzak. Ik moest gelijk aan Dagobert Duck denken en zijn geld pak huis. Ik weet nog niet wat ik met dit hangertje ga doen. Maar daar vind ik nog wel wat voor. Ach en voor €0,25 doe ik niet moeilijk


Twee lieve konijntjes. Konijnen zijn mijn lieveling dieren , dus deze moest ik gewoon kopen toen ik ze zag. Ze waren maar € 0,40 Een  koopje toch! 


En nog als laatste de Boeddha voor maar €0,15 cent. Echt super mooi en subtiel. Ik wilde al een tijdje een Boeddha hanger maar deze zijn niet zo makkelijk te krijgen. Ik heb hem zelf gekocht maar ondanks dat hoop ik dat die geluk brengt en anders kan ik altijd nog de boeddha lenen van een goede vriendin van mij. Ze heeft altijd haar ketting met Boeddha mee in haar tas, en als ik even een geluksmoment nodig heb. voor bij een sollicitatie, presentatie of toets. Krijg ik hem vaak mee, voor dat net beetje extra geluk! super lief toch?

Kopen jullie veel sieraden?

XxXAnouschAttack

Reacties

 1. Leuk, ik koop tegenwoordig geen sieraden meer omdat ik ze zelf verkoop, ik koop ze dus van me zelf ;)
  Liefs, Mi-lou

  www.bebeautyfullbymy.blogpspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heey, die tweede foto, dat symbool staat voor de 3 eenheid: Vader, Zoon en Heilige Geest.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. superleuk! Ik hou ook van sieraden
  Liefs
  Nathalie
  http://curls-and-bags.blogspot.com
  ps we hebben een leuke winactie online om 9 nagellakjes te winnen! Zeker eens komen kijken dus ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow! i love this accessoriez! so unique! so cool!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.