Doorgaan naar hoofdcontent

New in, Lovely little jewellery


Op de koninginnen nacht markt waren veel leuke kraampjes. Mijn oog viel op een kraampje waar allemaal leuke en lieve sieraden hingen. Toen ik dichterbij kwam zag ik dat de tafel vol stond met sieraden bakjes. Allemaal verdeeld in kleur en soort. Super leuk natuurlijk! Toen ik verder keek zag ik dat het allemaal verschillende hangertjes waren. Van groot tot klein van uil tot hartje. Voor elk wat wils. Nu ben ik gewend dat deze hangertjes vaak super duur zijn, helemaal als je erg nog een ketting of armband van wil maken. Daarom laat ik ze vaak hangen. Maar deze hangertjes? Die waren spotgoedkoop! kijken jullie mee?

Als eerste een Keltisch teken. Daar hou ik wel van, geen idee waarom. Maar ik vind het gewoon wat sprookjes achtig hebben. Thuis had ik nog zat kettinkjes liggen dus die kon ik mooi gebruiken om hem aan te hangen. De prijs was ook verrassend laag. Hij is maar €0, 50 terwijl je normaal veel meer betaald voor dit Keltische teken.



Mijn vriend was ook mee en die heeft ook een paar leuke dingen gevonden. Doordat de kraam zo groot was en er zoveel keus was zag ik door de bomen het bos niet meer. Gelukkig weet mijn vriend precies wat ik leuk vind en kwam hij met een paar leuke hangers aan zetten. Zoals deze! Leuke zwaarden voor maar €0,40 per stuk. Ik had thuis nog ringetjes en oorbellen hangen en die heb ik er gelijk aan gemaakt. Ik heb er al veel reacties op gehad. 


Een leuke geldzak. Ik moest gelijk aan Dagobert Duck denken en zijn geld pak huis. Ik weet nog niet wat ik met dit hangertje ga doen. Maar daar vind ik nog wel wat voor. Ach en voor €0,25 doe ik niet moeilijk


Twee lieve konijntjes. Konijnen zijn mijn lieveling dieren , dus deze moest ik gewoon kopen toen ik ze zag. Ze waren maar € 0,40 Een  koopje toch! 


En nog als laatste de Boeddha voor maar €0,15 cent. Echt super mooi en subtiel. Ik wilde al een tijdje een Boeddha hanger maar deze zijn niet zo makkelijk te krijgen. Ik heb hem zelf gekocht maar ondanks dat hoop ik dat die geluk brengt en anders kan ik altijd nog de boeddha lenen van een goede vriendin van mij. Ze heeft altijd haar ketting met Boeddha mee in haar tas, en als ik even een geluksmoment nodig heb. voor bij een sollicitatie, presentatie of toets. Krijg ik hem vaak mee, voor dat net beetje extra geluk! super lief toch?

Kopen jullie veel sieraden?

XxXAnouschAttack

Reacties

  1. Leuk, ik koop tegenwoordig geen sieraden meer omdat ik ze zelf verkoop, ik koop ze dus van me zelf ;)
    Liefs, Mi-lou

    www.bebeautyfullbymy.blogpspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heey, die tweede foto, dat symbool staat voor de 3 eenheid: Vader, Zoon en Heilige Geest.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. superleuk! Ik hou ook van sieraden
    Liefs
    Nathalie
    http://curls-and-bags.blogspot.com
    ps we hebben een leuke winactie online om 9 nagellakjes te winnen! Zeker eens komen kijken dus ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wow! i love this accessoriez! so unique! so cool!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden

Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik  's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn.