Doorgaan naar hoofdcontent

Girlsnight in Antwerpen

Tumblr_lj37ukjj731qec7nzo1_500_large


Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

556943_413422062012109_202421713112146_1378304_1932803076_n_large

Alle wat hierboven staat doen we wel op een dag. Maar ja voor je het weet geeft de klok alweer 2:00 aan en moet ik richting huis. Gelukkig woont ze 5 deuren verderop en kan dit dan ook altijd gewoon. Maar nu ze in België zit. Moest ik daar toch even aan wennen. Als ik wat leuks had te vertellen, of gewoon even langs wou gaan. Dan kon dat niet,  Daarom heb ik er super zin in vandaag. Lekker samen Antwerpen verkennen en leuke dingen doen. Gelukkig ben ik 2 dagen vrij en kan ik blijven slapen waardoor ik langer kan blijven.

Lekker eten 

Na een rit van 4 uur. Staat mijn A. op mij te wachten in België. Om lekker ergens te gaan eten. Vaak nemen wij ons voor om lekker uit eten te gaan. Maar aangezien we allebei arme studenten zijn, gaat dat vaak niet. dus dan eindigen we al gauw in een frietkot. Super lekker en nog goedkoop ook!

Tumblr_luxcafzqs01qbghtlo1_500_large

Cupcakes 

A. is de vriendin waar ik altijd cupcakes mee maak. Al is het 1 uur s'nachts en we zijn een film aan het kijken, dan maken we gewoon even wat  cupcakes. Gewoon omdat we er zin in hebben. En omdat het bij ons past! Tegen de tijd dat ze klaar zijn is de film al lang afgelopen en kunnen we ons los laten op de versiering van de cupcakes. Dat betekend veel roze, lekkere snoepjes en de hele keuken vol zooi.


Tumblr_m3wy01enff1ruxmh5o1_500_large

Filmavond

Natuurlijk mag er bij een Girlsnight een film niet ontbreken. Veel films hebben we samen al honderden keren gezien. Maar ze blijven super mooi! Dus dan kijken we weer "A cinderella story" voor de zoveelste keer en pinken we een traantje weg als de liefde stuk loopt. Ook al ken je de tekst uit je hoofd, het blijft leuk om samen naar te kijken.

A-cinderella-story-chad-michael-murray-cinderella-hilary-duff-movie-favim.com-425636_large

Slapen


Uiteindelijk gaan we een poging tot slapen doen. Want dan heb je de volgende dag, nog wat aan je dag. Aangezien we op tijd terug moeten met de trein die avond. Dat word weer kletsen tot in de vroege uren, huilen en lachen en uiteindelijk moeien ogen het bed uitstappen, Omdat op tijd slapen toch niet gaat werken.


Sleeping_kitten_with_dog_cute_phi_star_featured_picture_photos_large
Antwerpen

En dan komt het leukste....(oke dat is niet waar het is allemaal leuk) Shoppen, daar houd iedereen toch van? Samen gaan we Antwerpen onveilig maken. Eerst was ik ieder jaar in België te vinden. Maar de laatste jaren helaas niet meer. Dus ik ben benieuwd hoe het er allemaal uit ziet. Het is daar namelijk zo mooi! Samen gaan we de stad verkennen en winkel in, winkel uit. Er zijn veel leuke winkels waar ik nog naar binnen wil. Dus hopelijk hebben we er tijd genoeg voor. Nadat we zere voeten hebben gaan we een terrasje pakken. Lekker wijntje erbij en daarna er weer tegen aan. Shop till you drop!! Dat zeggen ze natuurlijk niet voor niks. 

41child90047sz6_large

Inpakken en wegwezen

Aangezien het een van de laatste weken is dat A. in Antwerpen zit help ik haar met wat spullen in pakken. Kleren die terug naar Nederland moeten, en nog veel meer spullen. Veel heeft ze al verkocht op een soort Marktplaats voor verkopers in België. Ik ben even de naam kwijt. Als we alles hebben ingepakt, pakken we  samen wat spullen en gaan we alweer op huis aan. Een rit van 4 uur, maar gelukkig wel samen. Dat worden veel foto's en filmpjes, waarvan je vast iets op mijn blog ziet verschijnen. 

Ik ben er dus even tussenuit. Maar zodra ik terug ben kan ik weer op jullie lieve comments reageren. Echt iets om naar uit te kijken op de terug weg. De lieve reacties van mijn volgers maken mij altijd vrolijk. 

Wat doen jullie graag met een Girlsnight?

XxX AnouschAttack

Reacties

  1. Veel plezier! Het klinkt in ieder geval al gezellig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja balen he dat werken in het weekend. Maar door de week kan het niet met school/stage. Ik kan ook lekker nog even uitslapen! haha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Veel plezier! Het klinkt alsof het heel gezelig wordt! liefs.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.