Doorgaan naar hoofdcontent

Little footsteps on the floor..What would it be?!


Tumblr_m361e4ldk11rro0oqo1_500_large

Als ik in bed lig, hoor ik honderden geluiden om mij heen. Iemand die de trap op loopt. Het getik van de regen tegen mijn ramen. Knisperende geluiden op mijn kamer en zie ik schaduwen in de gang. Onderhand ben ik dit wel gewend van mijzelf en val ik uiteindelijk wel in slaap. Maar vanmiddag...toen had ik het echt niet meer.



Ik lag heerlijk op bed even te luieren samen met mijn vriend na een te lange schooldag. Ik hoorde geluiden van beneden. Tenminste, dat dacht ik. Maar dat kon het niet zijn. Ik zei al tegen mijn vriend ; "is er iemand beneden?" Maar even later was het geluid weg. Dus besteedde ik er verder geen aandacht aan. totdat ik mijn gedachten was verzonken en naar links keek. Ik zag een kledingstuk bewegen. Nu word ik helemaal gek dacht ik nog. Toen keek ik nog en keer en zag ik een kat. Het dringende even niet tot mij door. Maar toen dat gebeurde riep ik keihard. AAAAHH een kat! Terwijl ik gek ben op die lieve beesten. Het was een schik reactie, aangezien wij geen kat hebben had ik niet verwacht dat er een op mijn kamer zou zijn. Dus we hebben de kat snel even geaaid en toen naar buiten gezet. Hopelijk heeft de kat niet te lang opgesloten gezeten. Al heeft hij het volgens mij naar wel naar zijn zin gehad. Op mijn fleece kleed lag een afdruk van het beestje. Tja, dat was even schrikken! Maar ik had gelijk inspiratie voor een post.


425425_230209227063412_100002230093418_506671_2036436148_n_large

hallo, daar!

Tumblr_m3pyh14n7y1ruh223o1_500_large

aaah, de tweede van rechts!

427947_293865717355123_203241316417564_656544_184494954_n_large

Precies dezelfde kat als die vanmiddag op bezoek kwam

25i2qer_large

broer en zus 

Tumblr_m3amgxhadn1rtbohgo1_500_large

even een tukje doen!

A-cute-animals-14_large

Deze moest er even tussendoor. Lief he? 

Tumblr_m3m07k3vnh1r08ni6o1_400_large

Hebben jullie ook weleens een huisdier op bezoek gehad?
En wat vinden jullie de liefste foto? 

XxX AnouschAttack

Reacties

  1. Awh super cute, nee eigenlijk nooit me moeder is allergisch voor katten, honden enzo. Dus die komen hier niet in huis.
    Liefs, Mi-lou

    www.bebeautyfullbymy.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah wat een lieve plaatjes! En wat een grappig haha :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeh, dat was wel spannend, haha! Ah die plaatjes zijn té schattig! Ik heb eigenlijk alleen maar van een vogel bezoek gehad.. ;) die kwam zomaar ons huis binnenvliegen, haha. liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. I love katten ! We hebben er zelf 3. Alleen is er eentje nu al 3 weken vermist :(

    Chica de Ahora

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden

Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik  's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn.