Doorgaan naar hoofdcontent

Budget, dagje genieten voor bijna niks..


Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk! Voor pretparken is het alleen lastiger, ook al kan je bij de Albert Heijn boodschappen doen en voor korting sparen. Dat word natuurlijk niks als jij niet degene bent die de boodschappen in huis haalt. Na veel zoeken op internet heb je nog weleens de kans om wat korting te vinden, helaas heb ik gemerkt dat dit voor pretparken vaak lastig is. Tot ik kennis maakte met een site uitmetkorting.nl, daar staat alles op een rijtje en hoef je niet te gaan zoeken tot diep in de nacht. Alles makkelijk onder elkaar en overzichtelijk op een pagina. Zo zie je dat een dagje efteling of Walibi prima te doen is. Dus zoek je nog een leuk uitje met vriendinnen, of wil je met een bloggersmeeting een keer wat anders doen, kijk dan zeker even hier! Want ik denk dat ik binnenkort een paar vrienden op trommel om de Efteling te bezoeken. Ik ben er al jaren niet geweest, maar ik durf te wedden dat het sprookjesbos nog even leuk is als toen.


Gaan jullie graag naar pretparken? 

Liefs Anouschka 

bron 123

Reacties

 1. Ik ga echt nooit naar pretparken, whehe.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga binnenkort weer naar de efteling, I lovee it! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met schoolreisje gingen we elk jaar naar Walibi...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan niet meer reageren met mijn normale blog?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan niet meer reageren met mijn normale blog?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sorry zat op verkeerde account, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuke post!
  XOXO

  www.fashionanna.com

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?