Doorgaan naar hoofdcontent

Budget, dagje genieten voor bijna niks..


Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk! Voor pretparken is het alleen lastiger, ook al kan je bij de Albert Heijn boodschappen doen en voor korting sparen. Dat word natuurlijk niks als jij niet degene bent die de boodschappen in huis haalt. Na veel zoeken op internet heb je nog weleens de kans om wat korting te vinden, helaas heb ik gemerkt dat dit voor pretparken vaak lastig is. Tot ik kennis maakte met een site uitmetkorting.nl, daar staat alles op een rijtje en hoef je niet te gaan zoeken tot diep in de nacht. Alles makkelijk onder elkaar en overzichtelijk op een pagina. Zo zie je dat een dagje efteling of Walibi prima te doen is. Dus zoek je nog een leuk uitje met vriendinnen, of wil je met een bloggersmeeting een keer wat anders doen, kijk dan zeker even hier! Want ik denk dat ik binnenkort een paar vrienden op trommel om de Efteling te bezoeken. Ik ben er al jaren niet geweest, maar ik durf te wedden dat het sprookjesbos nog even leuk is als toen.


Gaan jullie graag naar pretparken? 

Liefs Anouschka 

bron 123

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Als alle dromen uit zouden komen..

Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn