Doorgaan naar hoofdcontent

My life at the moment 10


Tussen het bloggen door doe ik van alles, ik vlecht mijn haar tot ik niet meer kan ik spreek af met vriendinnen en geniet van elke dag. Vandaag weer een "my life at the moment" post om te zien wat ik de afgelopen tijd gedaan heb. 
Bovenaan deze post zie je een foto van mijn haar wat is ingevlochten, Het is mij eindelijk gelukt! Oké, het is nog niet perfect dat moet ik toegeven. Maar het begint al ergens op te lijken. Ik kwam eerst niet verder dan een gewone vlecht. Maar nu dus wel, wat vinden jullie ervan?


Een aantal dagen geleden zag ik wat leuke clutches liggen bij een marktkraam. Ik zocht het prijskaartje maar bijna geen enkele clutch was van een prijskaartje voorzien. Tot ik bij de achterste kwam en een prijskaartje van €18 euro zag! Wow, dat was voor mij iets teveel. Ik zei tegen mijn vriend dat ik hem niet wilde omdat ik  hem te duur vond. Vervolgens gaf de marktkoopman aan dat ze maar €5 euro waren! Ik was helemaal blij, toen heb ik deze clutch gekocht met allemaal fashionoutfits en fashion quotes. 


Een tijd geleden kocht ik 5 Safari lakjes voor 5 euro. Een echt koopje, Deze keer probeerde ik de neon gele uit. Helaas beviel deze niet echt en had ik al gauw chips. De Neon roze daar in tegen is wel een aantal dagen blijven zitten. 


Soms geven mensen mij wel eens aan dat ik iets goed kan, maar vervolgens doe ik er niks mee. Misschien dat ik toch naar deze horoscoop moet gaan luisteren. Want soms vraag ik mij af wat er zou gebeuren als ik met meer dingen naar buiten zou komen. 


Als het warm weer is ga ik graag met vriendinnen naar het Sonsbeekpark in Arnhem. Lekker bijkletsen of bbq'en. Altijd gezellig! Overal lopen nu eendenkuikens rond. Ze zijn zo schattig en pluizig, dus natuurlijk moesten ze even op de foto! 


Na lange tijd zag ik Suus weer, eerst woonde ze ver weg maar sinds kort woont ze een stuk dichterbij super fijn en ook al zie ik haar soms maar 1 of 2 keer per jaar ( net als Janka) het is altijd gezellig. Die dag hadden we zin in Muffins maar die waren op in de supermarkt. Dus besloten we suikerwafels te halen met chocola en die vol te spuiten met slagroom, ze waren heerlijk! 


Soms vind ik het heerlijk om mijn make-up stash uit te proberen. Aangezien ik die dag toch vroeg wakker was besloot ik mij make-up kast weer te doorzoeken en heb ik deze look gemaakt. 


Als het warm weer is (ook als het niet warm weer is trouwens) haal ik mijn "beatles" shirt tevoorschijn. Deze keer droeg ik hem met een strak rokje en blote benen, Ik hou van dit warme weer! 


Mijn vriend en ik gingen een weekendje naar Eindhoven. Natuurlijk moest er ook een tandenborstel mee. Dus deze ging mee, Een tijd terug heb ik deze gekregen voor mijn verjaardag van collega's die kwam dus goed van pas. 


Van stylight ontving ik deze Canvas tas. Gaaf he?! Ik ben er blij mee. Dus zodra ik niet te veel hoef mee te slepen pak ik al gauw deze tas. 


Een tijd geleden kwam ik deze ring per toeval tegen op e-bay. Ik moest en zou hem hebben, ik heb hem dan ook gelijk bestelt. Waarom is e-bay zo verslavend?? 


Kijk, ook op de koude dagen komt mijn "beatles" shirt tevoorschijn. Ik denk dat dit toch wel een favoriet is op het moment. 


Uren, dagen en weken heb ik geleerd en met resultaat. Mijn theorie is binnen, ik ben geslaagd!! Ik kan niet wachten tot ik mag af rijden. 


Ik las dit weetje in mijn Fashionista agenda. Wisten jullie dit? Ik ben er altijd van overtuigd geweest dat je je lippen ook moet scrubben. Hoe kom je anders van die velletjes af?

Wat hebben jullie de afgelopen tijd gedaan?

Liefs Anouschka
Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn