Doorgaan naar hoofdcontent

My life at the moment 10


Tussen het bloggen door doe ik van alles, ik vlecht mijn haar tot ik niet meer kan ik spreek af met vriendinnen en geniet van elke dag. Vandaag weer een "my life at the moment" post om te zien wat ik de afgelopen tijd gedaan heb. 
Bovenaan deze post zie je een foto van mijn haar wat is ingevlochten, Het is mij eindelijk gelukt! Oké, het is nog niet perfect dat moet ik toegeven. Maar het begint al ergens op te lijken. Ik kwam eerst niet verder dan een gewone vlecht. Maar nu dus wel, wat vinden jullie ervan?


Een aantal dagen geleden zag ik wat leuke clutches liggen bij een marktkraam. Ik zocht het prijskaartje maar bijna geen enkele clutch was van een prijskaartje voorzien. Tot ik bij de achterste kwam en een prijskaartje van €18 euro zag! Wow, dat was voor mij iets teveel. Ik zei tegen mijn vriend dat ik hem niet wilde omdat ik  hem te duur vond. Vervolgens gaf de marktkoopman aan dat ze maar €5 euro waren! Ik was helemaal blij, toen heb ik deze clutch gekocht met allemaal fashionoutfits en fashion quotes. 


Een tijd geleden kocht ik 5 Safari lakjes voor 5 euro. Een echt koopje, Deze keer probeerde ik de neon gele uit. Helaas beviel deze niet echt en had ik al gauw chips. De Neon roze daar in tegen is wel een aantal dagen blijven zitten. 


Soms geven mensen mij wel eens aan dat ik iets goed kan, maar vervolgens doe ik er niks mee. Misschien dat ik toch naar deze horoscoop moet gaan luisteren. Want soms vraag ik mij af wat er zou gebeuren als ik met meer dingen naar buiten zou komen. 


Als het warm weer is ga ik graag met vriendinnen naar het Sonsbeekpark in Arnhem. Lekker bijkletsen of bbq'en. Altijd gezellig! Overal lopen nu eendenkuikens rond. Ze zijn zo schattig en pluizig, dus natuurlijk moesten ze even op de foto! 


Na lange tijd zag ik Suus weer, eerst woonde ze ver weg maar sinds kort woont ze een stuk dichterbij super fijn en ook al zie ik haar soms maar 1 of 2 keer per jaar ( net als Janka) het is altijd gezellig. Die dag hadden we zin in Muffins maar die waren op in de supermarkt. Dus besloten we suikerwafels te halen met chocola en die vol te spuiten met slagroom, ze waren heerlijk! 


Soms vind ik het heerlijk om mijn make-up stash uit te proberen. Aangezien ik die dag toch vroeg wakker was besloot ik mij make-up kast weer te doorzoeken en heb ik deze look gemaakt. 


Als het warm weer is (ook als het niet warm weer is trouwens) haal ik mijn "beatles" shirt tevoorschijn. Deze keer droeg ik hem met een strak rokje en blote benen, Ik hou van dit warme weer! 


Mijn vriend en ik gingen een weekendje naar Eindhoven. Natuurlijk moest er ook een tandenborstel mee. Dus deze ging mee, Een tijd terug heb ik deze gekregen voor mijn verjaardag van collega's die kwam dus goed van pas. 


Van stylight ontving ik deze Canvas tas. Gaaf he?! Ik ben er blij mee. Dus zodra ik niet te veel hoef mee te slepen pak ik al gauw deze tas. 


Een tijd geleden kwam ik deze ring per toeval tegen op e-bay. Ik moest en zou hem hebben, ik heb hem dan ook gelijk bestelt. Waarom is e-bay zo verslavend?? 


Kijk, ook op de koude dagen komt mijn "beatles" shirt tevoorschijn. Ik denk dat dit toch wel een favoriet is op het moment. 


Uren, dagen en weken heb ik geleerd en met resultaat. Mijn theorie is binnen, ik ben geslaagd!! Ik kan niet wachten tot ik mag af rijden. 


Ik las dit weetje in mijn Fashionista agenda. Wisten jullie dit? Ik ben er altijd van overtuigd geweest dat je je lippen ook moet scrubben. Hoe kom je anders van die velletjes af?

Wat hebben jullie de afgelopen tijd gedaan?

Liefs Anouschka
Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.