Doorgaan naar hoofdcontent

Mijn fashioninspiratie


Ik haal overal inspiratie vandaan als het gaat om fashion. Uit series, op straat, op blogs en mijn omgeving. Maar sinds kort heb ik er een nieuwe inspiratiebron bij. Namelijk Pinterest, veel van jullie kennen de site waarschijnlijk al. Op Pinterest kan je borden aanmaken waarmee je jou stijl en interesses kan laten zien. Als je op mijn pinterest kijkt zie je dat het mij voornamelijk gaat om leuke outfits en andere fashion items. Het leek mij leuk om de leukste outfits die ik heb gepint (raar woord eigenlijk) aan jullie te laten zien. Zoals een aantal van jullie weten wat is ik een echt scene/emo meisje. Ik volgde allemaal forums en zat hele dagen op google opzoek naar nieuwe looks. Ik moet toegeven dat ik nog steeds weg ben van de Scene stijl. grotendeels sprak mij deze outfit daarom ook aan. Het haar lekker roze wat misschien vloekt bij het shirt, maar toch matcht het. Sowieso hou ik van oversized kleding. En deze meid heeft het perfect gecombineerd!


Ik heb een panty tik de laatste tijd. Het is zo handig met het Nederlands onvoorspelbare weer. Niet te warm en niet te koud, want ik zweet mij al gauw kapot in een skinny jeans. Dan is dit toch de ideale oplossing? De match van het shirtje en de schoenen vind ik ook erg leuk gedaan. Daar is gewoon echt over nadgedacht omdat de kleur in het t-shirt terugkomt. 


De skaterskirt! Super leuk gecombineerd en toen nog stoer. Daar hou ik van! Ondanks dat ik niet weg ben van de velvetstof van het rokje, vind ik de outfit toch erg mooi. Zo zie je maar weer dat je een item toch mooi kan maken als je maar blijft combineren.


Ik heb met mijzelf afgesproken dat ik geen zwarte en witte kleding meer koop, maar alleen kleurrijke dingen. Wat heb ik daar spijt van! Want vanaf het moment dat ik deze outfit zag wilde ik de broek hebben. Ik kan mij nog inhouden, maar het kan zo zijn dat deze broek binnenkort alsnog aan mijn kledingkast wordt toegevoegd.

Welke outfit vinden jullie het mooist en zijn jullie ook zo weg van Pinterest?

Liefs Anouschka 

Bron foto's : 12345

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Als alle dromen uit zouden komen..

Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn