Doorgaan naar hoofdcontent

Mijn fashioninspiratie


Ik haal overal inspiratie vandaan als het gaat om fashion. Uit series, op straat, op blogs en mijn omgeving. Maar sinds kort heb ik er een nieuwe inspiratiebron bij. Namelijk Pinterest, veel van jullie kennen de site waarschijnlijk al. Op Pinterest kan je borden aanmaken waarmee je jou stijl en interesses kan laten zien. Als je op mijn pinterest kijkt zie je dat het mij voornamelijk gaat om leuke outfits en andere fashion items. Het leek mij leuk om de leukste outfits die ik heb gepint (raar woord eigenlijk) aan jullie te laten zien. Zoals een aantal van jullie weten wat is ik een echt scene/emo meisje. Ik volgde allemaal forums en zat hele dagen op google opzoek naar nieuwe looks. Ik moet toegeven dat ik nog steeds weg ben van de Scene stijl. grotendeels sprak mij deze outfit daarom ook aan. Het haar lekker roze wat misschien vloekt bij het shirt, maar toch matcht het. Sowieso hou ik van oversized kleding. En deze meid heeft het perfect gecombineerd!


Ik heb een panty tik de laatste tijd. Het is zo handig met het Nederlands onvoorspelbare weer. Niet te warm en niet te koud, want ik zweet mij al gauw kapot in een skinny jeans. Dan is dit toch de ideale oplossing? De match van het shirtje en de schoenen vind ik ook erg leuk gedaan. Daar is gewoon echt over nadgedacht omdat de kleur in het t-shirt terugkomt. 


De skaterskirt! Super leuk gecombineerd en toen nog stoer. Daar hou ik van! Ondanks dat ik niet weg ben van de velvetstof van het rokje, vind ik de outfit toch erg mooi. Zo zie je maar weer dat je een item toch mooi kan maken als je maar blijft combineren.


Ik heb met mijzelf afgesproken dat ik geen zwarte en witte kleding meer koop, maar alleen kleurrijke dingen. Wat heb ik daar spijt van! Want vanaf het moment dat ik deze outfit zag wilde ik de broek hebben. Ik kan mij nog inhouden, maar het kan zo zijn dat deze broek binnenkort alsnog aan mijn kledingkast wordt toegevoegd.

Welke outfit vinden jullie het mooist en zijn jullie ook zo weg van Pinterest?

Liefs Anouschka 

Bron foto's : 12345

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.