Doorgaan naar hoofdcontent

Mijn fashioninspiratie


Ik haal overal inspiratie vandaan als het gaat om fashion. Uit series, op straat, op blogs en mijn omgeving. Maar sinds kort heb ik er een nieuwe inspiratiebron bij. Namelijk Pinterest, veel van jullie kennen de site waarschijnlijk al. Op Pinterest kan je borden aanmaken waarmee je jou stijl en interesses kan laten zien. Als je op mijn pinterest kijkt zie je dat het mij voornamelijk gaat om leuke outfits en andere fashion items. Het leek mij leuk om de leukste outfits die ik heb gepint (raar woord eigenlijk) aan jullie te laten zien. Zoals een aantal van jullie weten wat is ik een echt scene/emo meisje. Ik volgde allemaal forums en zat hele dagen op google opzoek naar nieuwe looks. Ik moet toegeven dat ik nog steeds weg ben van de Scene stijl. grotendeels sprak mij deze outfit daarom ook aan. Het haar lekker roze wat misschien vloekt bij het shirt, maar toch matcht het. Sowieso hou ik van oversized kleding. En deze meid heeft het perfect gecombineerd!


Ik heb een panty tik de laatste tijd. Het is zo handig met het Nederlands onvoorspelbare weer. Niet te warm en niet te koud, want ik zweet mij al gauw kapot in een skinny jeans. Dan is dit toch de ideale oplossing? De match van het shirtje en de schoenen vind ik ook erg leuk gedaan. Daar is gewoon echt over nadgedacht omdat de kleur in het t-shirt terugkomt. 


De skaterskirt! Super leuk gecombineerd en toen nog stoer. Daar hou ik van! Ondanks dat ik niet weg ben van de velvetstof van het rokje, vind ik de outfit toch erg mooi. Zo zie je maar weer dat je een item toch mooi kan maken als je maar blijft combineren.


Ik heb met mijzelf afgesproken dat ik geen zwarte en witte kleding meer koop, maar alleen kleurrijke dingen. Wat heb ik daar spijt van! Want vanaf het moment dat ik deze outfit zag wilde ik de broek hebben. Ik kan mij nog inhouden, maar het kan zo zijn dat deze broek binnenkort alsnog aan mijn kledingkast wordt toegevoegd.

Welke outfit vinden jullie het mooist en zijn jullie ook zo weg van Pinterest?

Liefs Anouschka 

Bron foto's : 12345

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)